Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 14. 22:12, hétfő | Helyi

Két holttestet találtak Mélykútnál- DSTV videóval (frissítve)

Két holttestet találtak Mélykútnál-  DSTV videóval (frissítve)

B. Tündét és fiát Ádámot Mélykút határában, a nő élettársa pedig öngyilkosságot akart elkövetni Baracson. Sz. Gyula, az élettárs, beismerte a gyilkosságot.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot 2013. október 14-én délelőtt az Országos Mentőszolgálat munkatársai értesítették arról, hogy Baracson, egy lakóházban egy olyan férfit láttak el, majd vittek kórházba, aki véget akart vetni életének.Ezt követően a rendőrök Mélykút közelében egy mezőgazdasági területen egy nő és egy fiatal férfi holttestét találták meg. A nő a Baracsról kórházba szállított férfi élettársa volt, míg a fiatalember a férfi nevelt fia. A rendőrök megállapították, hogy a megtalált anya és fia halálát bűncselekmény okozta.

A Fejér megyei nyomozók a kórházban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Gyula 49 éves baracsi lakost, aki beismerő vallomást tett. Ezt követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja, melynek során kezdeményezik a gyanúsított előzetes letartóztatását.

***

A baracsiak azt mesélik, hogy vagy húsz éve élhetett már együtt B. Tünde, élettársával, A 47 éves Tünde Dunaújvárosban egészségügyi dolgozó volt.. Együttnevelték fel Tünde fiát, Ádámot, aki 21 éves volt, kiváló sportoló, tehetséges futball-kapus.

Értetlenül állnak a történtekkel szemben. Mi történhetett, hogy az élettárs ilyen brutálisan ( kalapálcsütéseket emlegetnek) végezzen Tündével? És hogyan tudta megfojtani Ádámot, aki edzett, erős fiatal ember volt.?

Egyáltalán mi történt a baracsi családban?

Tünde FB profilján szeptember végi a bejegyzés:

"Érdekes, hogy amikor segíteni kéne, akkor senkinek nincs köze hozzám...Amikor pedig bele kell szólni valamibe, olyankor mindenkinek van.."

Ádám névjegyében Sz, Gyula neve alatt az szerepel, hogy Apa.

Tragédia....

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.