Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Március 18. 06:39, szerda | Helyi sport

Kétgólos vereség Szentes ellen

Kétgólos vereség Szentes ellen

A bajnoki középszakasz kilencedik fordulójában a Dunaújvárosi a Szentest fogadta a Fabó Éva Sportuszodában. Lányaink, ahogy az első meccsen, most sem bírtak a Tisza – parti csapattal, végül kétgólos vereséget szenvedtek.

Az első két negyedben az előzetes várakozásnak megfelelően egymás mellett haladtak a csapatok, és igen nagy volt a gólszegénység, hiszen kétszer nyolc perc alatt összesen hat találat született. A nagyszünetben tehát döntetlennel vonultak az együttesek a medence partjára. Ezen a ponton viszont nem csak a térfelet cserélték az ellenfelek, de a játék képe is nagyot fordult. A Szentestől először Catherina Van Der Sloot talált be, majd Bujka Barbara harcolt ki két ötméterest, amit értékesített is. A három gól pedig jól tudjuk, tetemes hátrány, amit a szentesiek jól tartottak a végéig, még úgy is, hogy a lefújás pillanatában ez az előny kettőre olvadt. A Szentes tehát nyerni tudott, ami azt jelenti, hogy a középszakasz után minden bizonnyal meg kell küzdeni lányainknak az elődöntőbe jutásért.

DFVE – Szentes

6 – 8 (2-2,1-1,3-1,2-2)

DFVE: Kasó, Szilágyi 2, Menczinger, Gurisatti, Horváth 2, Huszti, Slagter 1, Garda, Ziegler, Vályi V., Br4ávik, Mchunu, Vályi F. 1, Barna. Edző: Mihók Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.