Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Február 10. 23:37, hétfő | Helyi sport
Forrás: Magyar Floorball Szakszövetség

Kiesett a DF RFT a kupából

Kiesett a DF RFT a kupából

Hosszú szünet után lépett pályára az újvárosi floorball csapat Kartalon a Magyar Kupában. Sajnos vereséget szenvedtek, így kiestek a kupából.

Floorball Team Future - Dunaújvárosi Főiskola – RFT
4:3 (0:0; 3:1;4:3)


Az első harmadban nem született gól, s egy kiállításon kívül különösebb esemény nem is történt, nem így a második játékrészben. Mikor a 26. percben Szűcs András szerzi meg csapatának a vezetést, így vezetéshez jut a Floorball Team Future. Tíz perccel később Lovas Ádám talál be Pap Zoltán Kálmán átadásából. Később jött a szépítés Kiss Péter révén, de a sárga-lilában játszó hazaiak tovább növelték még szünet előtt az előnyüket (3:1). Az utolsó etap is hozott izgalmakat, ugyanis a Rudasosok felzárkóztak, s az 51. percben a Kovácsoknak (Balázs majd Bence) köszönhetően egyenlített is a vendégeskedő csapat, de alig fél percen belül ütött Takács Péter még egy gólt, így állította be a 4:3-as végeredményt.
A fiúk nem búsulnak, hiszen vasárnap a bajnokság itthon folytatódik, 17.30-kor a RKA Kinizsi TTK csapat látogat a főiskola arénába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben