Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 14. 08:19, szombat | Belföld
Forrás: mti

Kigyulladt egy raktár a kál-kápolnai vasútállomáson

Kigyulladt egy raktár a kál-kápolnai vasútállomáson

Kigyulladt egy raktárépület szombat hajnalban Kál-Kápolna vasútállomáson, a tüzet már eloltották, de rövid ideig a vasúti közlekedést szüneteltetni kellett.

Hevesi Katalin, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: egy kétszáz négyzetméteres raktár gyulladt ki Kál-Kápolna vasútállomáson. Az épületben két gázpalack felrobbant.

A tüzet a füzesabonyi és a hevesi katasztrófavédelmi őrs, valamint az egri és a mezőkövesdi tűzoltók oltották el.

A szóvivő közölte: szakaszos áramtalanítást kellett végezni, ezért az oltás és az utómunkálatok idejére a vasúti közlekedés szünetelt, a sínpályákat keresztező közutat is le kellett zárni.

Két hajnali vonat közlekedését akadályozta a tűz - tájékoztatta Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t. A Hatvanból Egerbe tartó személyvonat ötven, a Budapest-Keleti és Eger között közlekedő gyorsvonat pedig húsz perc várakozásra kényszerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.