Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Március 06. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

VV Vera álmában sem gondolta volna, hogy egy valóságshow után állástalan maradhat. Ugyan nem szerette volna lábát a média területén megvetni, viszont azzal sem számolt, hogy egy haknija sem lesz.

Az érzékeny lány egy hónap múlva már a hitelét sem tudja fizetni, így nem lát más megoldást, mint külföldre menekülni.

A ValóVilág ötödik szériájából megismert játékosok közül leginkább a nyertesnek, Attilának fut a szekere. Vera arról panaszkodott a bulvársajtónak, hogy neki egyáltalán nincsenek fellépései, pedig egy albérlet fenntartásával és egy autó hitelének törlesztőrészletével is meg kell küzdenie hónapról hónapra. Az érzékeny lelkű lány fejében korábban meg sem fordult, hogy a ValóVilág után közvetlenül padlóra kerülhet.

- Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehová. Megmondom őszintén, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám - kezdte az Új Ásznak az egykori villalakó, akinek már arra sincs pénze, hogy a jövő hónapban kifizesse az autójára felvett hitelét.

- A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék - panaszkodott Vera, aki bizonytalan helyzete miatt még az udvarlók közeledését sem tudja komolyan venni.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.