Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Augusztus 05. 10:55, kedd | Helyi sport

Klubkártyával szurkolhatunk

Klubkártyával szurkolhatunk

A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubkártyarendszer egységesítésével nyújt segítséget a kluboknak és a szurkolóknak a hazai labdarúgó-mérkőzésekre szóló jegyek megvásárlásához.

Mint ismert, a sportról szóló 2004. évi I. törvény értelmében az élvonalbeli csapatok bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseire 2013. július 1-től csak névre szóló jegyekkel lehet belépni. A névre szóló belépőjegy megvásárlása jelentős időt vesz igénybe, a hagyományos, helyszíni, mérkőzésnapi jegyvásárlás a rögzítendő adatok miatt csak nehézségek árán biztosítható.

Az MLSZ elkötelezett amellett, hogy egyszerűsítse a jegyvásárlás folyamatát, a szurkolók bejutását a stadionba, és ezt a klubkártyarendszer fejlesztésével kívánja elérni.

A szurkolói kártya kiváltásához szükséges dokumentumok:

A kiállításhoz bármilyen személyazonosság igazolására hivatalosan is alkalmas okmány felmutatása szükséges (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél).

Figyelem!

2014. szeptember 15-től már csak klubkártyával lehet az NB I-es csapatok mérkőzéseire jegyet vásárolni mind a jegypénztárakban, mind pedig online felületeken! A klubkártya 2015. szeptember 15-ig minden szurkoló számára ingyenes, szeptember 15-ét követően viszont csak térítés ellenében lehet hozzájutni a klubkártyákhoz.

A klubkártyák kiállításával kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelni a honlapunkat a kártyák elkészítésével és kiadásával kapcsolatos hírekért, információkért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben