Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Szeptember 25. 01:13, péntek | Helyi sport

Komoly pofon Debrecenben

Komoly pofon Debrecenben

Ezúttal alaposan elrontotta a második félidőt együttesünk, mely 26-24-es vereséget szenvedett a hétvégén Debrecen vendégeként.

Ezúttal alaposan elrontotta a második félidőt együttesünk, mely 26-24-es vereséget szenvedett a Debrecen vendégeként.

A negyedik bajnoki fordulóban lépett pályára ma este hét órától csapatunk, mely ezúttal Debrecenbe látogatott. A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése várt együttesünkre, melytől hatvan percen keresztül tartó odafigyelést és fegyelmezett játékot remélt Mátéfi Eszter vezetőedző.

A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése várt együttesünkre, melytől hatvan percen keresztül tartó odafigyelést és fegyelmezett játékot remélt Mátéfi Eszter vezetőedző.

A kezdés mindenesetre igazolta a dunaújvárosi szakvezető elvárásait, hiszen hamar előnybe került együttesünk, mely az ötödik perchez érve már két góllal állt jobban ellenfelénél, s a Kohász játékosai akkor sem estek kétségbe, mikor Takács Dusmáta kiállítása alatt egalizált a házigazda (3-3). Miután kiegészült, újra magához ragadta az irányítást a DKKA, mely sorozatban három gólt szerezve húzott el a debreceniektől, akik kénytelenek voltak időt is kérni, mert egyáltalán nem úgy alakult a meccs, ahogy azt eltervezték (3-6). A nagy iramban sok hiba csúszott mindkét együttes játékába, de egészen a véghajráig úgy tűnt, hogy uralja a játékot csapatunk, mely a 23. percben négygólosra növelte előnyét (5-9). A hajrában többet kockáztatott a Loki, s ez be is jött a házigazdáknak, mivel az utolsó hat-hét percet négy fával megnyerték a házigazdák, így a szünetre 11-11-es állással vonulhattak a felek.

A térfélcserét követően meg is maradt a debreceniek lendülete, akik 13-12-nél átvették a vezetést, majd amikor a 38. percben már kettőre növelték előnyüket, Mátéfi Eszter kénytelen volt időt kérni (15-13). A pauza azonban nem tett jót együttesünknek, mely támadásban és védekezésben is nagyon sokat hibázott, így mikor a 46. percben már öttel ment a házigazda, ismét magához kellett intenie tanítványait Mátéfi Eszternek (20-15). Nagy hajrába kezdett együttesünk, hogy legalább pontot mentsen, s fokozatosan közelítette is meg ellenfelét, s 23-21-nél már Varga Józsefnek kellett kikérnie idejét. A házigazdákat meg is nyugtatta a kisebb szünet, s innentől már megtartották előnyüket, s végül 26-24-es győzelmet arattak.

DVSC-TVP – DKKA 26-24 (11-11)
DKKA: Oguntoye, Azari 2, Kovács A. 7, Szalai B. 3, Takács D. 1, Triscsuk 2, Vincze 2. Csere: Takács B. 2, Bulath 5, Nick, Ferenczy. Vezetőedző: Mátéfi Eszter.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni