Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. November 25. 23:35, vasárnap | Helyi

Könnyebben sérült egy tűzoltó Dunaújvárosban

Könnyebben sérült egy tűzoltó Dunaújvárosban

Garázstűz oltása közben robbant fel egy gázpalack, egy tűzoltó könnyebb sérüléseket szenvedett november 25-én, vasárnap kora este Dunaújvárosban.

A Kőrösi Csoma Sándor utcában egy családi ház melléképülete gyulladt ki, és a lángok átterjedtek a ház tetőszerkezetére is. Az oltási munkálatok közben a garázsból több gázpalackot hoztak ki a tűzoltók.

A körülbelül ötven négyzetméteres, részben garázsként használt melléképület a katasztrófavédelem hivatásos tűzoltó egységeinek kiérkezésekor lángokban állt, és a családi ház cserépfedésű tetőszerkezete is égett. Az oltási munkálatok közben a melléképületben felrobbant egy gázpalack. A keletkező légnyomástól egy tűzoltó könnyebben megsérült, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A tűzoltó enyhe agyrázkódást szenvedett, hétfő reggelig megfigyelés céljából a kórházban ápolják.

A lángokat a dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltók fékezték meg, a helyszínre vonult még a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A tűzben a körülbelül száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete megsemmisült, a melléképület és a benne parkoló személygépkocsi kiégett. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók a melléképületből hat – köztük oxigén, propán-bután és acetilén – gázpalackot hoztak ki. A tűzeset során a lakók nem sérültek meg.

( A kép csak illusztrűció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:21, kedd | Helyi

Pénzügy-deviza-bankközi-forint

Devizapiac - Gyengült kedden a forint

2024. Július 16. 10:16, kedd | Helyi

Jégkorong Erste Liga - A dán élvonalból erősít a Dunaújváros

A dán élvonalból érkező Mikkel Jensennel erősíti meg keretét a jégkorong Erste Ligában érdekelt Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2024. Július 12. 08:40, péntek | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.

2024. Június 25. 13:35, kedd | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.