Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Március 13. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Könyvet ír VV Vera

Könyvet ír VV Vera

Tanácsokkal szeretné ellátni a valóságshow következő szériájának a játékosait a Való Világ érzékeny lelkű lánya.

VV Vera kemény bokszedzésekbe kezdett Bunyós Pityuval, és idővel talán profi versenyző lesz. Emellett könyvet szeretne írni a VV 6 leendő játékosai számára.

Elmondása szerint mindig érdekelte az írás, és már a luxusbörtönben eldöntötte, megírja, hogyan élte meg az egész Való Világot. "Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy jelentkezzenek a következő szériába, miközben instrukciókat is adott nekik" - árulta el terveit az Új Ásznak.

Véleménye szerint nincs recept egy ilyen játékra, de úgy látja, lehet tudni előre, milyen megpróbáltatások érhetik a villalakókat (például keveset fognak aludni, kimerültség lesz rajtuk úrrá, holdpontra kerülhetnek), és ezeket a tapasztalatait osztaná meg az olvasókkal. "Célom, hogy ha valaki elolvassa a könyvemet, azt mondja: mindezek tudatában be akarok kerülni a játékba" - mondta az exvillalakó, aki jelenleg kiadót keres könyvéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.