Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2014. Április 21. 22:39, hétfő | Helyi

Kovács Zsófia a hónap diákja

Kovács Zsófia a hónap diákja

Véget ért a hónap diákja e havi szavazása, a győztes Kovács Zsófia lett, de számos szavazatot kapott az Arany iskolából Molnár Máté is.

Kovács Zsófia tornász, a Vasvári Pál Általános Iskola 7.a osztályos tanulója. Decemberben elnyerte a Megyei Jó tanuló – jó sportolói díjat. Kiemelkedő sporteredményekkel rendelkezik, sokszoros Országos Diákolimpiai Bajnok, korosztályában többszörös országos I. osztályú összetett és szerenkénti bajnok. Három éve tagja a Héraklész Bajnok programnak, válogatottként novemberben a Csehországi Liberecben az Olimpia Reménységei Utánpótlás versenyen 3. helyezést ért el, decemberben Szerbiában a Laza Krstic emlékversenyen szintén 3. lett. 2014-ben tagja lett a Héraklész Csillag programnak is, és a májusban Szófiában megrendezésre kerülő Felnőtt Európa Bajnokságra készülő női tornász válogatott tagja.

Zsófit, Bencét és a többi hónap diákja versenyen induló tanulót április 30-án 10 órakor fogadja Cserna Gábor, polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 16:30, vasárnap | Helyi

Tömegkarambol az M7-en

Kiderült, mi okozta az M7-en a halálos tömegkarambolt Egy ember meghalt, több tucat autó megsérült a rossz látási viszonyok miatt.

2024. Február 25. 14:22, vasárnap | Helyi

Fontos két pontot szerzett a Vasas Dunaújvárosban

A Vasas 29-27-re győzött a Dunaújváros vendégeként a női kézilabda NB I pénteki játéknapján.

2024. Február 17. 15:53, szombat | Helyi

Dunaújvárosban nyert a Csíkszereda

Az SC Csíkszereda esélyeshez méltón győzött 8-1-re Dunaújvárosban a jégkorong Erste Liga csütörtöki mérkőzésén.

2024. Február 10. 11:25, szombat | Helyi

90 év szép idő

Tamaskovits Sándorné, Vilma néni február első napján ünnepelte 90. születésnapját – ez alkalomból Barta Endre alpolgármester és Szántó Péter önkormányzati képviselő látogatta meg őt a Barátság úti idős otthonban.