Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2014. November 19. 23:47, szerda | Helyi

Kutyatámadás Mezőfalván

Kutyatámadás Mezőfalván

Mezőfalván egy elszabadult kutya egy gyermeket és két felnőttet harapott meg. A rendőrök az állat gazdáját gyanúsítottként hallgatták ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. november 18-án a délutáni órákban érkezett bejelentés arról, hogy egy elszabadult kutya Mezőfalván a József Nádor utcában előbb egy gyermeket harapott lábon, majd a segítségére siető két felnőttet is megmarta.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az állat azért szabadulhatott el, mert gazdája, egy helyi 56 éves nő megszegte az ebtartásra vonatkozó szabályokat. Információink szerint befogadta a kutyát, s nem volt elég körültekintő míg az állat meg nem szokott. A kutyát karanténban figyelik meg, s eldöntik, hogy mi lesz a sorsa.

Az asszonyt az egyenruhások a Dunaújvárosi Rend őrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és gondoskodtak a megvadult állat elhelyezéséről.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 01. 19:16, szombat | Helyi

Több eljárást indított a rendőrség pirotechnikai termékek miatt

Szilveszter éjféltől országszerte reggel 6 óráig 14 emberrel szemben indított eljárást a rendőrség pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Január 23. 09:51, vasárnap | Belföld

Tűz ütött ki a Szent Imre kórházban, egy ember meghalt

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották.

2022. Január 23. 09:01, vasárnap | Belföld

Egy intézményben találtak szabálytalanságot a középfokú felvételi vizsgák alatt

Egy intézményben találtak szabálytalanságot a középfokú felvételi vizsgák alatt - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szombaton az MTI-vel.