Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2012. Március 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga rövid időn belül gyereket akar szülni új partnerének, Taylor Kinney-nek. A két sztár össze is házasodna, de csak azután, hogy úgy látják, jó szülők együtt.

Egyik közeli ismerőse szerint Lady Gaga annyira odavan új partneréért, Taylor Kinney-ért, hogy már a gyerekvállaláson gondolkozik. "Elkezdte listázni, hogy mi lehet majd a baba neve, és folyton azt mondogatja, hogy egy olyan jóképű férfinak, mint Taylor, csak gyönyörű gyereke lehet - árulta el a barát. - Jövőre akar szülni. Biztosan komolyan gondolja, mert az előző párja, Lüc Carl mellett szóba sem hozott ilyesmit, most viszont másról sem beszél."

Az ismerős azt is hozzátette, hogy Gagáék a házasságról is beszéltek már, de rendhagyó módon az életüket csak akkor kötnék össze, ha már egy ideje problémamentesen tudják együtt nevelni a gyereket. "Annyi pénzzel, amennyi nekik van, nem gond házasság nélkül bevállalni a babát - mondta a bennfentes. - Úgy vannak vele, hogy az esküvő előtt kipróbálják, milyen szülők tudnak lenni együtt, így aztán ha - ne adj isten - megromlik a viszonyuk, nem kell a válással bajlódniuk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.