Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Április 01. 09:09, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

LAKÁSUKON ÁRULTÁK A KÁBÍTÓSZERT

LAKÁSUKON ÁRULTÁK A KÁBÍTÓSZERT

Egy dunaújvárosi férfit és élettársát fogták el a rendőrök, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert adtak el több embernek.

Egy dunaújvárosi férfit és élettársát fogták el a rendőrök, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert adtak el több embernek.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem, továbbá egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves dunaújvárosi férfival és 27 éves élettársával szemben.
V. Gábort és S. Nikolettet 2021. március 30-án kora délután Dunaújvárosban, Római körúti lakásukban fogták el a rendőrök, miután a dunaújvárosi nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, miszerint a pár amfetamin, marihuána, kokain és ecstasy fajtájú kábítószereket értékesít otthonában több személy részére.
A rendőrök a nyomozás során a gyanúsítottak lakásán szemlét tartottak, melynek során alufóliába és nejlon tasakba csomagolt különböző kábítószergyanús anyagokat, Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő gyógyszert és teljesítményfokozó szert, továbbá a kábítószer értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.
A nyomozók a bűncselekménnyel összefüggésben a helyszínen, valamint annak közelében elfogtak egy 29 éves, valamint egy 27 éves dunaújvárosi férfit is, akik a gyanú szerint rendszeresen vásároltak kábítószert a párostól, ezért ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A rendőrök V. Gábort és S. Nikolettet - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem, továbbá egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.