Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Április 16. 08:34, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Legénybúcsút tartó társasággal verekedtek össze a biztonsági őrök

Legénybúcsút tartó társasággal verekedtek össze a biztonsági őrök

Legénybúcsút tartó társaság tagjait bántalmazta három biztonsági őr az ügyészség szerint tavaly augusztusban Siófokon, ezért vádat emeltek ellenük - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Azt írták: az ünneplők a Petőfi sétány egyik szórakozóhelyén szóváltásba keveredtek egy másik csoporttal, és a biztonsági őrök rendbontást okoztak ahelyett, hogy azt megakadályozták volna.

A három férfi a legénybúcsút tartó vendégeket fojtófogást alkalmazva a sétányt határoló kordonhoz vitte, közben egyiküket az egyik őr többször megütötte, társát pedig egy másik őr lefejelte, amikor a túlzóan agresszív fellépést szóvá tette.

Az indulatok elszabadultak, a sértettek dulakodni kezdtek az őrökkel, amelynek során a vádlottak egy férfit úgy bántalmaztak, hogy elvesztette az eszméletét.

Az ügyészség a vádiratban csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt egy biztonsági őrrel szemben végrehajtandó, kettő ellen felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.