Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Január 31. 08:17, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Leoltotta Kökény Attilát az Eurovíziós Dalfesztivál hazai zsűrije

Leoltotta Kökény Attilát az Eurovíziós Dalfesztivál hazai zsűrije

Nem csillapodik a botrány, még mindig sokan háborognak az Eurovíziós Dalfesztivál első hazai elődöntője miatt.

Kállay-Saunders Andrásnak például nem működött a kontrollfülhallgatója, Bencsik Tamara és Kökény Attila pedig azt mondja: rajongóik nem tudtak rájuk szavazatokat küldeni a rendszer hibája miatt. Az ötödik Megasztár felfedezettjének azonban mégis a zsűri szavai fájtak a legjobban.

- Az egy dolog, hogy a rajongóink nem tudtak ránk szavazni, mert nem vagyok az a típus, aki folyton a "mi lett volna, ha" kérdést feszegeti, de a zsűri dalunkról alkotott véleményét nem igazán értem. Ha szerintük nem az Eurovízióra való, akkor miért válogatták be ők maguk is a 20 legjobb szerzemény közé? Elég lett volna, ha felmutatják a pontjaikat és nem cinkelnek be minket nyilvánosan - fakadt ki az Új Ásznak Kökény Attila, míg Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán adta ki magából haragját.

- Nem értem, hogy én miért nem énekelhettem el újra a dalomat, amikor másnak lehetett. Sz*rt se hallottam a fülesemből! Mielőtt elkezdtem a produkcióm, ordítottam a stábnak és ütögettem a fülemet, hogy jelezzem: nem hallok semmit. És mit mondtak nekem? Öt másodperc és kezdődik az adás! Többet ér a dalom ennél! Én soha nem panaszkodom, de ez nagyon nem volt igazságos! - írta dühösen saját oldalán az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.