Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. Október 22. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Lewis Hamilton szakított a barátnőjével

Lewis Hamilton szakított a barátnőjével

Úgy tervezte a Forma-1 pilóta, hogy még idén megnősül. Ezért is lepődtek meg az ismerősök, amikor bejelentette: négy év után szakítottak a barátnőjével.

A brit The Sun napilap szerint már hónapok óta járta az a pletyka, hogy Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton egyre nehezebben jön ki egymással. A bajokért a korkülönbséget okolták, az énekesnő ugyanis hét évvel idősebb az autóversenyzőnél, és míg Nicole már gyerekről beszélt, Lewis az esküvő után még várni akart a családalapítással. Persze legalább ekkora gondot jelentett, hogy a két sztár a munka miatt keveset találkozott, ráadásul a versenyző Genfben él, Nicole viszont Hollywoodban tart fenn lakást. Egy-egy randevúért a fél bolygót kellett átutazniuk, és ez sűrű menetrendjük miatt egyre nehezebben ment. Hamilton többnyire a Forma-1 cirkusszal járja a világot, a színésznőként és énekesként is sikeres Nicole-t viszont munkája - ő az amerikai X-Faktor egyik mentora - az Egyesült Államokhoz köti. "Továbbra is odafigyelünk egymásra, de az álmodozás korszaka véget ért, beláttuk, ez így nem működik. De még fiatal vagyok, előttem a jövő!" - nyilatkozta Hamilton.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.