Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2012. Május 22. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lilu sosem volt ilyen vékony

Lilu sosem volt ilyen vékony

Szándékosan fogyott vagy valami más oka van annak, hogy Lilu ennyire lesoványodott? Sok a találgatás.

Lilu feltűnően sokat fogyott az elmúlt pár hónapban. A látványos változásra legtöbben a Csillag Születik szombati adásán figyeltek fel.

A Való Világ alatt többnyire inkább sportosan elegáns műsorvezető mostanában egyre dögösebb, vagányabb ruhákba bújik. Már megszokta a magas sarkú cipőket, nem tart attól, hogy elesik, miközben a lépcsők lemegy. A most szombati ruhában pedig nagyon feltűnő volt Lilu soványsága is, a combja fele akkora, mint az őszi adások alatt volt.

Persze, hogy miért fogyott le, arról sokan csak találgatni tudnak. Egyesek azt állítják, hogy Lilu azután kezdett diétázni, hogy felajánlották neki a Csillag Születik műsorvezetését. Ördög Nóra mellett ugyanis nem akart nagydarabnak látszani. Miközben ez egy elképzelhető indok, talán nem kizárt, hogy csupán a stressz miatt fogy, amivel a rengeteg munka jár. Köztudott, hogy a Csillag Születik mellett Lilu már nagyban készül legújabb műsorára.

A legvadabb feltételezés szerint Lilu depressziós, és a betegség miatt fogyott, de elnézve, amilyen vidáman vezeti a műsort, ez a pletyka alaptalannak tűnik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben