Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2011. Szeptember 28. 18:35, szerda | Helyi

Lucerna-tolvajok, fa-tolvaj őrizetben

Lucerna-tolvajok, fa-tolvaj őrizetben

Három nőt és egy 63 éves férfit értek tetten vasárnap este a rendőrök

A sárbogárdi asszonyok 300 kg lucernát próbáltak meglovasítani vasárnap este, de az őket igazoltató rendőröknek nem tudtak elszámolni a rakománnyal, így őrizetbe vették őket és megindult ellenük a szabálysértési eljárás. A tettenérés során a 10 000 Ft-os lopási kár megtérült. A lucerna tulajdonosa értesítette a rendőröket és követte is a tolvajokat addig, míg a járőrök félre nem állították őket.

Ugyancsak vasárnap vettek őrizetbe a rendőrök egy 63 éves férfit Nagykarácsony közelében, ahol közel 80 kilogrammnyi ágfát vitt kerékpárján. A férfi beismerte a lopást, A körzeti megbízott előállította a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe került.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.