Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Március 02. 09:37, vasárnap | Helyi sport

Ma Brassóban folytatják az Acélbikák

Ma Brassóban folytatják az Acélbikák

A MOL Liga elődöntőjének harmadik mérkőzését rendezik március 2-án, ma este Brassóban. A Dab.Docler csapata már a helyszínen várja a folytatást!

Stephan Lundh:

- A szakvezetés úgy döntött, hogy a két hazai mérkőzés után még egy edzést tartunk otthon, aztán péntek este útnak indultunk Brassó felé. Elsején egy könnyebb átmozgató edzéssel készülünk, meg persze egy rövidebb taktikai megbeszéléssel, videóelemzéssel. A kulcs számunkra továbbra is a sebesség; a gyorsaság a legnagyobb fegyverünk, ezt kell minél jobban kihasználnunk.

Emellett egyszerűen, agresszívan és lényegre törően kell játszanunk. Az a dunaújvárosi mérkőzéseken tisztán látszott, hogy nagyrészt a kontrákra építettek a sárga-kékek. Ez persze hazai pályán megváltozhat, mindenesetre én azt várom a srácoktól, hogy az elejétől fogva nagy nyomás alatt tartsák a brassóiak kapuját. Vannak olyan bekkek az ellenfélnél, akik néha túlzásba viszik a keménységet, szeretnénk tehát, ha az előnyös játékunk is javulna, mert valószínűleg lesznek majd lehetőségeink megint! Hüffner Adrián mellett Léránt René és Szepessy Máté sem tartott velünk erre a túrára, rajtuk kívül teljes a csapat!

Fotó: Mudra László, www.dabdocler.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: