Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 14. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

MAGÁRA HAGYTA A SÉRÜLTEKET

MAGÁRA HAGYTA A SÉRÜLTEKET

Vezetői engedéllyel nem rendelkező, eltiltás hatálya alatt közlekedő autós okozott balesetet Zámolyon. A napokban befejeződött az ügy vizsgálata.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozásának vétsége elkövetésével gyanúsít a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy zámolyi férfit. A 26 éves járművezető 2021. január 17-én kora délután Zámolyon, a Kossuth Lajos utcában Gánt felől Székesfehérvár irányába közlekedett. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatból kihaladva elveszítette uralmát az autó felett, és átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből szabályosan közlekedő személygépkocsival. A zámolyi férfi a balesetet követően adatai hátrahagyása nélkül, gyalog eltávozott a helyszínről. A balesetben három ember megsérült.
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság rendőrei haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek az ismeretlen járművezető felkutatása érdekében, majd rövid időn belül azonosították és előállították a rendőrkapitányságra az okozót. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részben beismerő vallomást tett. Az eljárás során az is kiderült róla, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett, sőt, korábban őt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság és a Székesfehérvári Járásbíróság is jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.
A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban továbbította a Székesfehérvári Járási Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.