Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Február 23. 12:19, vasárnap | Helyi

Magyar András is képviselő-jelölt

Magyar András is képviselő-jelölt

Az MSZP sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Magyar András már kedden leadta a jelöltséghez szükséges ajánlásokat és ezzel országgyűlési képviselő-jelöltté vált.

Újhelyi István a parlament alelnöke is részt vett a sajtótájékoztatón, amelyet a szimptizánsoknak tartott fórum követett.

Magyar András 1600 ajánlást gyűjtött össze egy nap alatt, s továbbfolytatják a szimpatizánsok között az aláírás-gyűjtést.

- Kormány-váltó a hangulat- összegezte a tapasztaltakat dr. Újhelyi. Az Orbán-kormány megbukott. Az emberek nem merik azonban kinyilvánítani az elégedetlenségüket.

Adóreformra van szükség, hazánk nemzetközi hírnevének helyreállítására, morális változásra, demokráciára, valódi értelemben a munkához való jogra, nem így ahogy most Dunaújvárosban, amikor munkahelyek szűnnek meg - emelt ki néhány elemet a programjukból Újhelyi István.

Az Összefogás szervezetei 106 helyen állítottak képviselő-jelöltet, számos helyen így Dunaújvárosban is tapasztaltak visszaéléseket, emiatt bejelentést is tettek a választási bizottságnak, amely elutasította beadványukat. Azt jelezték, hogy Perkátán közmunkásokkal gyűjtették az ajánlásokat közintézményekben.

Az Összefogás választási győzelemre készül - emelte ki Magyar András - s arra kérte a választókat, hogy menjenek el szavazni, s a fülke magányában támogassák az Összefogás jelöltjeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.