Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 11. 07:03, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Már 8000 helyen lehet OTP SZÉP kártyával vásárolni

Már 8000 helyen lehet OTP SZÉP kártyával vásárolni

Az OTP Széchenyi Pihenőkártya (OTP SZÉP kártya) közel 300 000 felhasználója országszerte már több mint 8000 elfogadóhely közül választhat, ha egyszerűen és gyorsan szeretné kiegyenlíteni számláját.

Többek között a Starbucks vagy a Burger King éttermeiben, számos uszodában, fürdőben, és edzőteremben, vagy éppen magyarországi szálláshelyeken.

Az OTP SZÉP kártya kibocsátója, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. az első negyedév végéig több mint 8000 elfogadóhellyel kötött megállapodást, akik a szabadidős programok széles skáláját teszik elérhetővé a 300 000-et meghaladó kártyabirtokos számára.

Azok, akik nyaralni és pihenni szeretnének, több mint 5700 szálláshely közül választhatnak, köztük a Danubius Hotels, vagy épp a Hunguest Hotels szállodái közül. Akik épp nem utaznának el, de szívesen felkeresnének egy éttermet, vagy kávézót SZÉP kártyájuk segítségével ezt is megtehetik a Starbucks, a Burger King, a Don Pepe vagy a további 7000 vendéglátóhelyi partner valamelyikénél. Az aktív pihenés szerelmesei szintén találhatnak számukra megfelelő elfogadóhelyeket az OTP SZÉP kártya hálózatában, ugyanis számos fővárosi és vidéki edző- és fitneszterem mellett olyan uszodák és fürdők is elfogadják a plasztikot, mint a Dagály Fürdő vagy az Aquaworld Élményfürdő. És ha valaki egész más jellegű kikapcsolódásra vágyna: a Széchenyi Pihenőkártya szabadidős alszámlájával akár a Fővárosi Állatkertbe vagy az Operettszínházba is belépőjegyet válthat.

„Az OTP SZÉP kártya tavalyi bevezetésekor az volt az egyik célunk, hogy az idei, tömeges felhasználás idejére egy működőképes és hatékony elfogadóhelyi hálózatot tudjunk kiépíteni. Úgy véljük, hogy a több mint 8000 elfogadóhely által nyújtott 18 000 felhasználási lehetőség a munkánk sikerét és a SZÉP kártya népszerűségét igazolja. Reméljük, hogy a plasztikkártyán elérhető juttatások minél több felhasználó pihenését megkönnyíti majd” ¬– számolt be Róth Lajos az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: