Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Március 13. 21:24, vasárnap | Helyi

Már közel a cél

Már közel a cél

Így fogalmazott közleményében Cserna Gábor polgármester Pecsét István gyógykezeléséért folytatott összefogás eddigi eredményeiről:

Tavasz közeledtével egyre nagyobbra nyitjuk lelkünk ajtaját, képesek vagyunk „beengedni az újat”, merész terveket szövünk az előttünk álló évre. A napos órák száma, a madárcsicsergés, a zöldellő környezet is több mosolyt csal az arcunkra. Érezzük az erőt magunkban a feladatok megvalósításához, egyszerűen könnyebben lélegzünk.


Kedves Jótékony Segítők!

A cél, amit kitűztünk, már közelít! Szinte hihetetlen, az a nagymértékű összefogás, amit a Bartók Színházban a Jótékonysági Gála során is megtapasztalhattunk. Az összegyűjtött adomány egy újabb lépést jelent Kína és a gyógyulás felé, és higgyék el, ezzel lelkileg is erősítjük Istvánt! Márpedig a lélek egészsége, a test gyógyulását is segíti. Hiszem, hogy Istvánnak ez erőt ad!
Városunk nagyvállalatai, valamint a helyi kis-, és középvállalkozók is segítenek, ami fontos lépést jelent az összefogásban, és nagyban hozzájárul a gyűjtés sikeréhez!


A Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámára folyamatosan érkeznek az adományok, dr. Bozsits Attila elnök úr pedig arról tájékoztatott, hogy az Alapítvány Kuratóriuma, az eddig felhalmozott tartalékaikat, mintegy 2 millió forintot szintén a nemes célra fordítja! Így már elmondhatjuk, hogy megközelítően 9, azaz kilenc millió forint gyűlt össze! Ez óriási siker!


Örömmel értesültem egy új kezdeményezésről is, melyet március 23-án szerveznek. Ezúttal a bulizó ifjúságot is bevonják az adománygyűjtésbe. A jótékonysági focitornát, jótékonysági diszkó követi majd neves DJ-kel! A rendezvény fővédnöke Kovács Judit Gabriella, a DVG Zrt. igazgatósági tagja, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága. Önkormányzatunk mellett, az esemény támogatója a Duna-fitt Sportcentrum és a DLSZ lelkes csapata!
Kedves Jótékony Segítők! Már közel cél! Még egy kicsit kell kitartanunk, még egy kicsit kell összepontosítanunk, és István utazhat Kínába!

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!
Kérem, adományukat küldjék el a Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 – „Pecsét István javára”), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!

Cserna Gábor
Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.