Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Március 25. 21:04, vasárnap | PR

Megéri az otthoni edzőterem kialakítása

Megéri az otthoni edzőterem kialakítása

Ezernyi oka lehet annak, hogy valaki nem akar konditerembe járni. Például a túlhajszolt hétköznapok időhiánya, a súlyfelesleg okozta frusztráltság vagy a tapasztalatlanság a gépek használatát illetően.

A rendszeres testmozgás viszont fontos, és sokkal könnyebb akkor tartani egy edzéstervet, ha jó érzéssel tölt el bennünket az, hogy a napunk egy részét sportolással töltjük, mintha egy plusz nyűgöt jelent az egész. Ezért jó megoldás egy teljesen a saját igényeinkre szabott otthoni edzőterem kialakítása.


Mielőtt beszereznénk kedvenc fitness gépeinket, néhány szempontot mindenképpen érdemes figyelembe venni. A cél, természetesen az, hogy olyan gépeket válasszunk, melyek biztosítják számunkra az edzés maximális hatékonyságát, az igényeinket teljes mértékig kiszolgálják, de ugyanakkor pénztárcánk kapacitásának is megfelelnek. Az otthoni edzés kivitelezésének további lényeges támpontja a helytakarékosság és a maximális kihasználhatóság, mivel egy ház edzésre szánt részének nagysága általában messze elmarad egy edzőterem alapterületétől. A gépek kiválasztásakor az is döntő szempont, hogy a fogyás vagy az izomépítés a cél.


Amennyiben szeretnénk néhány kilótól megszabadulni, akkor a kardio gépek között érdemes keresgélni. Néhány jól megválasztott gép és egy szépen berendezett kis kondi sarok már rengeteget segíthet célunk megvalósításában. Az aerob típusú edzés legősibb fajtája a futás. Egy futópad megvásárlásakor fontos, hogy az nagy teherbírású, futási felülete pedig ízületkímélő legyen. A StairMaster kiemelt figyelmet fordít erre. A Club Track Futópadot úgy alkották meg, hogy az maximális mértékben a felhasználók igényeire legyen szabva. 12 beépített edzőprogram közül lehet választani, az egyszerű használatot pedig a könnyedén szabályozható LCD kijelző biztosítja.


A futópadon kívül az egyik legkedveltebb otthoni kondigép a szobabicikli, melyet egyaránt használhatunk intenzív edzésekhez és kényelmes tekerésekhez, s mindezt akár a lakás közepén, egy jó film megnézése közben. A Star Trac 8-Ub Ülő kerékpár stabil kapaszkodókkal, csúszásmentes lábrögzítési felülettel és kényelmes nyereggel van ellátva, ráadásul könnyen mozgatható, így igazán ideális választás az otthoni kardió edzésekhez.


A comb és fenék környéki zsírégetés mestere az Impulse PST300 Taposógép, mely nagy teherbírású és kényelmes taposófelülettel teszi lehetővé az élvezetes mozgást. Ha az egész test átmozgatására alkalmas, dinamikus aerob edzéseket biztosító eszközt keresünk, a Star Trac 8TC Eliptikus Tréner jó döntés lehet. A kényelmet a Soft Trac pedálok szolgálják, a teljesítményt pedig az LCD kijelzőbe épített szívritmusfigyelő is méri.


A kardioedzés akkor lesz igazán eredményes, ha egy kis izomerősítéssel is kiegészítjük. Ez jelenthet például néhány talajgyakorlatot, melyek elvégzéséhez kitűnő teret kínál az alaktartó, antibakteriális anyagból készült Tiguar Comfort Matrac. Ha a hatékonyságnöveléshez egy kis extra súlyt is szeretnénk használni, jó választás a kopásálló, ergonomikus kialakítással készülő Tiguar Vinyi Dumbbells kézisúlyzó. Az otthoni fitness professzionális körülményeinek kialakításához a Mánia Fitness szakértelmével és nemzetközi színvonalú fitness gépeivel járul hozzá. Kínálatukból itt lehet kiválasztani a saját igényeihez legjobban passzolókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.