Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 29. 12:01, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Meglőtte a barátját egy férfi

Meglőtte a barátját egy férfi

A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a 27 éves férfival szemben.

A rendőrségre vasárnap 10 óra 34 perckor bejelentés érkezett, amely szerint Győrben, egy belvárosi lakásban lövöldözés történt. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy – előzetes szóváltást követően – egy 27 éves férfi gáz- és riasztó fegyverrel több alkalommal meglőtte az elkövető lakásában tartózkodó barátját, egy 33 éves győri lakost. A sértett a lövések következtében megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások a 27 éves lövöldözőt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.