Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Október 09. 05:37, szerda | Helyi

Megverte az asszonyt- rendőrségünk hírei

Megverte az asszonyt- rendőrségünk hírei

Dunaújváros, Római körút egyik lépcsőházában 2013. október 7-én kora reggel családi veszekedés volt. Ny. Géza 64 éves dunaújvárosi lakos, feleségét hajánál fogva húzta ki az egyik lakásból.

A nőt a liftben és később még a ház előtt is rángatta, mert az nem akart vele hazamenni. Miután a rendőrök a férfit elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fals rendszám

N. Károly 27 éves perkátai lakos ellen indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon 2013. október 7-én. A férfi ugyanis Dunaújváros belterületén úgy közlekedett egy BMW-vel, hogy azon elől nem volt hatósági jelzés, míg hátulra egy külföldi rendszám volt felhelyezve. Ezen túl a gépkocsivezető az ellenőrzése során nem tudott a járőröknek forgalmi engedélyt felmutatni. A rendőrök ezért a gépjárművet, illetve a rendszámot is lefoglalták. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fehér por, zöld növényi törmelék

A Készenléti Rendőrség járőrei voltak azok, akik 2013. október 7-én este fél tízkor Bicske, Szent István úton intézkedtek egy férfivel szemben. A 32 éves nagyegyházai lakos, amikor a rendőrök ellenőrzés alá vonták, ruhájából kivett két kisméretű tárgyat, majd eldobta azokat. Kiderült, hogy két nylon tasak volt. Egyikben fehér színű por, míg a másikban zöld színű növényi törmelék. A férfitől a járőrök a kábítószer gyanús anyagokat lefoglalták, majd a személyt mintavételre állították elő.Lopott, elfogták

Lopott, de elfogták

Szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök 2013. október 7-én azt a 20 éves dunaújvárosi férfit, aki ruhájába rejtve akart fizetés nélkül kivinni szépségápolási termékeket az egyik dunaújvárosi áruházból. Elfogását követően előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.

Folyamatban lévő bűnügyben hallgatták ki

A dunaújvárosi rendőrök 2013. október 7-én délután egy helybéli férfit állítottak elő a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, mert a vele szemben folyamatban lévő büntetőeljárás során szükségessé vált kihallgatása. A 21 éves Sz. Jenőt súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.