Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 11. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Menyire lehet beteg Damu Roland szíve?

Menyire lehet beteg Damu Roland szíve?

Sokak szerint Damu Roland - színlelt - szívbetegségével csak az utolsó szalmaszálat akarja megragadni, hogy elkerülje a börtönt, ahol bűncselekménye jellege miatt nagyon nehéz idők várhatnak rá.

Ügyvédje, dr. Ruttner György ezt határozottan cáfolja.

- Arról szó nincs, hogy ügyfelem csak a börtönbüntetést szeretné elkerülni. Damu Rolandot nagyon megviselte, hogy ártatlanul börtönbüntetésre ítélték. Az utóbbi hónapokban is sokat szorongott, rengeteget aggódott a per kimenetele miatt. Nyilvánvaló, hogy ez a hosszú hónapok óta tartó stressz is óriási szerepet játszott abban, hogy az egészsége megrendült - hangsúlyozza dr. Ruttner György, aki szerint, ha kiderül a színész súlyos szívbetegsége, abban a pillanatban kérvényezni fogja a büntetésének elhalasztását.

A Kiskegyed információi szerint, ha egy börtönbüntetésre ítélt embernél súlyos betegséget diagnosztizálnak, igazságügyi orvos szakértő dönt arról, hogy az elítélt egészségi állapota lehetővé teszi-e a börtönbüntetés megkezdését, avagy sem. Mint ismeretes, Zalatnay Sarolta is bemutatott olyan orvosi leleteket, amelyek igazolták, hogy méhnyakrákban szenved. Ennek ellenére meg kellett kezdenie börtönbüntetését, és két évvel később sem a betegség, hanem jó magaviselete miatt engedték ki.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára