Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Augusztus 07. 02:05, péntek | PR

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Vannak nehezebben változó testtájaink, hiába a koplalás, hiába a sok edzés. Nekik nyújt esélyt szépészet egyik legkorszerűbb vívmánya, a kavitációs ultrahangos kezelés.

- Ha szenvedésmentesen és célzottan kívánunk karcsúsodni és fogyni, akkor a kezeléssel célzottan olyan kritikus területekről fogyasztanak, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt – magyarázza a várható hatásokat Székely Tünde az Itely Szalon vezetője. A kezelt területek körmérete centiméterekben mérhetően lesz kisebb, már egy-egy kezelés végére is. A kezelés 30-60 perc, amit akár ebédszünetben is beiktathatunk. A teljes kúra is maximálisan 5-12 alkalmat jelent, heti egy alkalommal.
Kezelés menete_ 1. Kavitációs zsírbontás ultrahanggal . A kezelés 1. lépése általában a zsírsejtek elbontása, szétroncsolása kavitációs elven, a kavitációs ultrahangos fejjel. Rádiófrekvenciás ultrahangos kezelés, nyirokmasszázs. Kezelés 2. lépése az elbontott zsírsejtek tartalmának nyirokrendszerbe masszírozása (nyirokdrenázs). Kezelés 3. lépése a kezelendő testtájon az izmok stimulálása.
Az ultrahangos zsírbontó kezeléssel mára már nemcsak a celebek fogyhatnak gyorsan és látványosan, tartósan, a bőrt feszesítve, egészséges, természetes módon, fekve, teljes kényelemben .

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat