Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 14. 14:50, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Milliárdos nyomul VV Eszterre

Milliárdos nyomul VV Eszterre

A dúsgazdag marokkói aranyifjú három éve nézte ki magának a jogásznőt, és bármeddig hajlandó rá várni.

Egy marokkói milliárdos elképesztő összeget kínált a 29 éves lánynak azért, hogy hozzá menjen feleségül. VV Eszter három éve Marokkóban nyaralt az édesanyjával, ahol felkeltette az ottani polgármester nőtlen fiának az érdeklődését. "Valósággal ostromolta a lányomat, de Eszter mindig nemet mondott. Pár nap után már azt mondta a férfi, hogy két ékszerbolt árát, körülbelül 100 millió forintot is megadna, ha Eszter hozzámenne feleségül, és tejben-vajban fürösztené" - mesélte a valóságshow-játékos anyja, Ágnes az Új Ásznak. Eszter visszautasította a hiúságának amúgy imponáló mesés ajánlatot, ám ha netán meggondolná magát, még semmi sincs veszve: a férfi azóta is kitartóan nyomul a jogásznőre. "Pár hete írt egy emailt, hogy nem tudja elfelejteni Esztert, álmában maga előtt látja a gyönyörű szemét, és ő élete asszony. Sőt, arról is értesült, hogy a lányom híresség lett" - tette hozzá Ágnes.

Címkék: valóvilág, VV Eszter, VV5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.