Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Április 29. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Milliókat vert el VV Olivér

Milliókat vert el VV Olivér

Több munkája van, mint a ValóVilág-győztes Alekosznak. Válogat a fellépések között, amelyeket ma már ő szervez.

Legalább 6,5 millió forintot haknizott össze egy év alatt a VV 4. szériájának dumagépe, Simor Olivér. A Blikk úgy tudja, hogy a 34 éves egykori villalakó már el is mulatta a pénz javát. Bár nem ő nyerte a valóságshow-t, Alekosz után mégis ő profitált a legtöbbet a tévés szereplésből. Bevallása szerint több mint 160 alkalommal tett eleget felkéréseknek, ezenkívül munkát adott neki az RTL Klub a VV 5 alatt, és még egy könyvet is piacra dobott.

Kiesése után egy-egy fellépésért 130 ezer forint volt a gázsija, ám ebből bizonyos százalék a menedzsmentjét illette. Manapság azonban ő intézi a haknijait, amelyekért 30-40 ezer forint üti a markát. Mint a bulvárlap megtudta, VV Olivér szívesen ad kölcsön a barátainak, sőt gyakran ő állja a számlát a bulikon, így nem csoda, hogy a könnyen jött pénz könnyen el is megy.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.