Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Szeptember 07. 20:39, vasárnap | Helyi

Mindent a szurkolókért!

Mindent a szurkolókért!

Nagy sikerrel zárult a Dunaújváros PASE Dózsa Moziban történt kitelepülése, ahol közel 350 klubkártya készült el.

Az elmúlt héten a DPASE vezetősége az MLSZ-el együttműködve úgy döntött, hogy a klubkártya kiváltásának folyamatát közelebb viszi a szimpatizánsokhoz. Ennek az egyik állomása volt a hétvégi, Dózsa Moziban történt lehetőség is, ahol egy nap alatt több, mint 350 klubkártya készült el!

A két munkaállomást az MLSZ hozzájárulásával már reggel 10 óra előtt felállították, melyet követően tömött sorokban álltak szurkolók – baráti társaságok, kisgyermekes családok, munkahelyi közösségek, idősebbek, fiatalabbak -, hogy a plasztikkártya kézbevételével is megerősítsék a klubhoz tartozást.

Érkeztek olyanok, akik célzottan jöttek, hiszen erről a lehetőségről már korábban értesültek, de olyanok is, akik a téren zajló nyárbúcsúztató eseményen hallották először, hogy a helyszínen is lehet kártyát készíttetni.

A munka megállás nélkül egészen 1900-ig tartott, melyet egy kisebb ünnepséggel szakítottak meg, hiszen elkészült a 2000. klubkártya is! Délután 18 órakor vette kézbe jubileumi kártyáját az ifjú Kovács Milán, aki édesanyjával – Csillával -, és édesapjával – Norberttel – közösen érkezett a mozi aulájába.

A fiatalember több, a DPASE emblémájával díszített jutalmat is kapott, melyet a nagyszínpadon Petrás Gábortól, a Dunaújváros PASE technikai szervezőjétől vett át. Plusz meglepetésként a labdarúgó csapat által aláírt labdát is kapott, melyet hátvédünk, Villám Balázs nyújtott át részére. A család is részesült ajándékban, akik a dunaújvárosi labdarúgó csapat vezetőségének felajánlását, egy családi, három személy részére szóló belépőt vettek át az első hazai NB I-es, október 18-i, Haladás elleni mérkőzésre.

A héten még ingyenes a klubkártya kiváltása!

A klubkártya elkészítési folyamata itt nem áll meg, hiszen ennek kiváltására még 2014. szeptember 15-ig ingyenesen van lehetőség.

A klub célja, hogy a közelgő dátumig elkészülhessen a 3000. Klubkártya is!

Címkék: DPASE, klubkártya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.