Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. December 15. 11:02, vasárnap | Helyi sport

Miskolc ellen győzött a Dab

Miskolc ellen győzött a Dab

Szombaton este a Winter Classic mérkőzésen a Miskolci Jegesmedvék a Dab.Doclerrel csaptak össze a városligeti műjégpályán.

A mérkőzés előtt a miskolci szurkolók különleges élőképet mutattak be, sárga és fekete lufikkal, zászlókkal. A találkozó első harmada nagy dunaújvárosi fölényben telt, folyamatosan nyomás alatt tartották a miskolci kaput. Egymást követték a piros-fehér helyzetek, de Duschek remekül védett. A nagy nyomás a 18. percben érett góllá. Ladányi maradt egyedül a miskolci kapu előtt, és a megkapott korongot közelről magabiztosan lőtte a hálóba. A második harmadot jobban kezdte a Miskolc, és a hatékonyabb játék már a 23. percben meghozta az egyenlítést. Knox húzott kapura, és a védekező hátvéd mellől lőtte ki a hosszú felsőt. Ezt követően az első játékrészhez képest a Dabnak kevesebb, a Jegesmedvéknek több helyzete akadt, így a meccs sokkal kiegyenlítettebb lett. Gyűrték egymást a felek, ám a két kapus a helyén volt, ezért a hálók érintetlenek maradtak. A harmadik harmadban ismét a küzdelemé volt a főszerep, és gól ismét nem esett. Következett a hosszabbítás, amelyből már csak két perc volt hátra, amikor Somogyi megkerülte a kaput, és behúzta a korongot a kapuba.

Bob Dever (vezetőedző, Miskolc) - "Az első harmadban nagyon rosszul játszottunk, nem értem mi zavarta meg a játékosokat. A második harmadtól feljavultunk, voltak lehetőségeink, és ezért sajnálom, hogy lelkes szurkolóinkat nem tudtuk megajándékozni egy győzelemmel."

Stephan Lundh (vezetőedző, Dab.Docler) - "Az első harmadban mi, a másodikban a Miskolc volt a jobb. Egyenlő csapatok vívtak jó mérkőzést, amelyből végül mi jöttünk ki jobban. Nagyon örülök a győzelemnek és a két pontnak."

A MOL Liga szombati játéknapján a HSC Csíkszereda fogadta az ASC Corona Brassót. A meccs 3-2-es vendég sikerrel ért véget.

Fotó: Mudra László (MJSZ)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben