Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 06. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: index /fotó: google

Ámokfutó Kulcson! Több halott és sebesült!

Ámokfutó Kulcson! Több halott és sebesült!

A teljes falut lezárták, minden járműt ellenőriznek. Lassan több a rendőr mint a lakó a településen. Cikkünket folyamatosan frissítjük.

Információk 13 órakor.

A tettest elfogták.

Információk 12 órakor.

Helyszíni tudósítónk szerint több tucat autóval érkeztek a helyszínre fegyveres rendőrök és kommandósok. A teljes falut lezárták, minden járművet ellenőriznek - a csomagtartót is. Nem hivatalos információk szerint a gyanusított eltűnt és őt keresik nagy erőkkel.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy négy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek - tudta meg az Index. Budapestre, Székesfehérvárra és Dunaújvárosba vitték el a három súlyos sérültet. Budapestre egy idős nőt vittek mentőhelikopterrel, ő a legsúlyosabb sérült. A szóvivő szerint a helyszínen befejeződött a munkájuk, de egy mentő még ott van a háznál. A sérültek között nincsenek gyerekek.

Információk 11 óra előttről.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a TEK készültségi szolgálata úton van, "a terrorelhárítók mindenben együttműködnek a rendőrséggel és folyamatosan gyűjtik az információkat".

Kinter Gyula, a helyi polgárőrség vezetője kérdésünkre elmondta, egyelőre hírzárlat van, egy ember biztosan meghalt, illetve többet súlyosan megsebesítettek, de ennél pontosabbat nem tudni. Feltehetően családi tragédia történt.

Az ámokfutás a Hegyalja utcában, egy családi házban történt. Helyiektől kapott információk szerint egy dolgos, szorgalmas, normális életvitelű családban történt a tragédia, ahol a húsz év körüli fiú "bekattant" és karddal támadt rá mindenkire.

Az utca egyik lakója az Indexnek azt mondta: nem vett észre semmit az éjszaka, a kutyák sem ugattak. Őt is meglepte, amikor reggel sorra jöttek a szirénázó mentőautók, rendőrök és egy helikopter is körözött fölöttük. Később kiderült, hogy egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

A mentők eddig két életveszélyes sérültet vittek el a házból, de az épületben még mentősök dolgoznak, zajlik a rendőrségi helyszínelés. Az utcában több mentőautó, tűzoltóautó és egy mentőhelikopter is várakozik, a házhoz vezető utat a rendőrség lezárta, írta az MTI.

A Fejér megyei rendőr-főkapitányság szóvivői későbbre ígértek tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.