Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Szeptember 27. 23:04, vasárnap | Helyi sport
Forrás: www.dpase.hu

Most a Gyirmóttól kaptunk ki

Most a Gyirmóttól kaptunk ki

Az NBII-ben is sereghajtók között lévő DPASE szombaton a tabellát vezető Gyirmóttól kapott ki.

Csapatunk ma a bajnoki cím megnyerésére is esélyes Gyirmót FC otthonába látogatott, ahol ünnepélyes keretek között avatták fel az új, több mint 4000 főt befogadó stadiont.
Az első félidőben kiegyenlített játékot láthattunk, mindkét csapat támadószellemben lépett fel. A győri együttes távolról próbálkozott bevenni Szűcs kapuját, de nekünk volt több kidolgozott helyzetünk. Magasföldi kapott óriási labdát középen, de fölé bombázott.
A második félidőben ismét Magasföldi veszélyeztetett, de a Gyirmót kapusa hárított. Az 56. percben Kiss Máté (Gyirmót) szabadrúgásból, 17 méterről a hosszúba lőtte, megszerezve ezzel a győri vezetést. A 74. percben Vass Patrik (Gyirmót) biztosította be a hazaiak győzelmét.

Dunaújváros: Szűcs – Villám, Lorentz, Gengeliczki, Koszó – Melczer, Petneházi, Jakab (Sóron, 82.), Czár – Eppel, Magasföldi (Orosz, 62.).

Gólszerzők: Kiss M. (56. Gyirmót), Vass P. (74.Gyirmót)

Címkék: DPASE, Gyirmót, NBII, vereség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: