Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2012. Január 16. 14:10, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Nagy Feró 66 lett! Így tartja fitten magát

Nagy Feró 66 lett! Így tartja fitten magát

Most ünnepelte a születésnapját az X-Faktor mentora, akinek energikusságát sok korabeli férfi elirigyelhetné. Mit tesz azért Feró, hogy fitten tartsa magát?

Ugyan januárban szívinfarktus gyanúval szállították kórházba, de hamar kiderült, hogy csupán egy makacs influenzáról van szó. A nemzet csótánya pont azért is ijedt meg a tünetektől, mert egyáltalán nem az a típus, akit olyan könnyen le lehet teríteni. Hiába töltötte be a hatvanhatot, ő csupán negyvenötnek érzi magát, aki tele van energiával. "Van jó néhány olyan praktika, amik segítenek abban, hogy bírjam a tempót. Ébredés után például végigcsinálok egy olyan mozdulatsort, ami segít bemelegíteni az ízületeket, és helyre rakja a derekamat. - árulta el egy korábbi interjúban - Emellett nagyon szeretek sportolni. Húsz éve nagy szenvedélyem a síelés, és minden télen legalább háromszor elmegyünk valahova a családdal. Jó időben pedig elindul a fociszezon, és hetente kétszer összefutunk a barátokkal egy meccsre." De persze mesélt arról is, hogy fontosnak tartja a hajtást, hogy hiába van már közel a hetvenhez, akkor is törekedni kell az álmok megvalósítására. "Soha nem kímélem magam az élet egyetlen területén sem, mert tudom, hogy akkor végem lenne!"

Címkék: nagy feró, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).