Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2011. December 31. 15:35, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Nagy Feró: Szívinfarktus gyanú!

Nagy Feró: Szívinfarktus gyanú!

Csütörtök este kórházba került Nagy Feró! Az X-Faktor mentora a kimerültségtől és a napok óta tartó influenzától szívinfarktus tüneteket produkált, amivel nemcsak saját magát, hanem egész családját is halálra rémisztette

Hatvan év felett nem csoda, ha ijedtségre ad okot, ha valakinek elkezd rendetlenkedni a szíve, főleg ha előtte annyit dolgozik, amit egy húszas éveiben járó zenész is megirigyelhetne. Nagy Feró maga is tisztában volt ezzel, így igaz jó kondícióban van, azonnal mentőt hívott, amint rosszul lett. "Négy napja lázas beteg vagyok, ágyban feküdtem, ráadásul előtte is kimerült voltam már, hiszen az X-Faktorral járó munka nem volt kevés, nagyon megterheltem a szervezetemet. A körzeti orvosom aggódott, hogy nehogy valami baj legyen, ezért ő is úgy gondolta, hogy kardiológiai kivizsgálásra van szükségem, nehogy a betegség ráhúzódjon a szívemre. Így kerültem végül a kórházba. Mindent megnéztek, és mindent rendben is találtak" - magyarázta Feró, aki a tervezett londoni fellépése helyett itthon, ágynyugalomban tölti a szilvesztert.

Címkék: nagy feró

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.