Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2013. Január 11. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Nem lesz 13. havi nyugdíj, de pluszpénzt kaphatnak a nyugdíjasok

Nem lesz 13. havi nyugdíj, de pluszpénzt kaphatnak a nyugdíjasok

A Magyar Nemzet információi szerint nem lesz 13. havi nyugdíj. A lap a kormány terveit ismerő forrásra hivatkozva azt írja, hogy a kabinet a nyugdíjak reálértékének megőrzésére tett ígéretet, és ezt meg is tartotta, de az is elképzelhető, hogy ennél többre is futja majd, vagyis amennyiben a gazdaság állapota ezt lehetővé teszi, egyszeri kompenzációt kaphatnak év végén a nyugdíjasok.

Azt azonban határozottan cáfolta a forrás, hogy ezzel a 13. havi nyugdíj rendszerét állítanák vissza. A meg nem nevezett forrás mindezt azután közölte, hogy az Index azt írta, a kormány a 13. havi nyugdíj újbóli bevezetését fontolgatja. Az internetes lap szerint a 13. havi nyugdíj újbóli bevezetése abban térhet el az MSZP által korábban alkalmazott rendszertől, hogy nem pénzben, hanem a mostani állami kafetériaelemek valamelyikén, például Szép-kártyán vagy Erzsébet-utalványon keresztül kapnák meg a nyugdíjasok.

Címkék: juttatás, nyugdíj

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 12:46, vasárnap | Belföld

Több vonat menetrendeje változik a győri fővonalon

Több vonat közlekedését, menetidejét befolyásolja a győri fővonalon a havas időjárás - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

2023. December 10. 12:45, vasárnap | Belföld

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport 2023/2024-es menetrendje

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket - közölte közlekedési társaság az MTI-vel.

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. December 10. 07:50, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: hetvenenezer milliárdos kérdés Ukrajna EU-csatlakozása

Ukrajna európai uniós csatlakozása egy \"hetvenezer milliárd forintos kérdés\", amelyről példátlan gyorsasággal és kellő tájékoztatás nélkül döntenének Brüsszelben