Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2023. Április 12. 09:39, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

Egyebek mellett szerszámgépeket, kerékpárt és gázpalackot zsákmányolt az ercsi illetőségű férfi.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 38 éves ercsi lakossal szemben.
A nyomozás adatai alapján a férfi 2023. március 30-ra virradóan Ercsiben, a kerítésen átmászva behatolt egy Bartók Béla utcai családi ház udvarára és megrongálta az ott található két kamra nyílászáróit. Az illetéktelen látogató ezek után kivágta az ingatlannal határos telek drótkerítését, melynek segítségével bejutott a szomszédos portára is. A férfi miután az ingatlan végében található tároló ajtaját kifeszítette, egy reszelőt vett magához, melynek segítségével a családi ház melléképületének ajtaján található lakatot letörte. A helyiségbe bejutva onnan egy körfűrészt, továbbá gázpalackot, míg a szomszédos széntárolóból egy elektromos kézi keverőt és egy női kerékpárt tulajdonított el.
Az ingatlanok tulajdonosai néhány órával később észlelték, hogy betörtek hozzájuk és rögtön értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely néhány órán belül eredményre vezetett és elfogták a 38 éves ercsi tolvajt. A férfit előállítását követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a sértetteknek pedig 2023. április 3-án délután visszaszolgáltatták az ellopott értékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 23. 07:27, kedd | Helyi

NEM VOLT MEGFELELŐ A KÖVETÉSI TÁVOLSÁG

A budapesti férfi által okozott balesetben egy tehergépjármű és négy személyautó ütközött össze Székesfehérvár külterületén.

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Március 30. 18:08, csütörtök | Helyi

KATALIZÁTOR TOLVAJT FOGTAK A RENDŐRÖK

Lopás kísérlet elkövetése miatt felelhet a 33 éves férfi.

2023. Március 19. 19:00, vasárnap | Helyi

Torna ob - Mészáros négy, Kovács három szeren győzött

Mészáros Krisztofer négy, Kovács Zsófia három aranyérmet nyert a tornászok országos szerbajnokságán.