Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2023. Április 12. 09:39, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

NEM VÁLOGATOTT. VITT MINDENT, AMIT ÉRT

Egyebek mellett szerszámgépeket, kerékpárt és gázpalackot zsákmányolt az ercsi illetőségű férfi.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság lopás bűntett, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 38 éves ercsi lakossal szemben.
A nyomozás adatai alapján a férfi 2023. március 30-ra virradóan Ercsiben, a kerítésen átmászva behatolt egy Bartók Béla utcai családi ház udvarára és megrongálta az ott található két kamra nyílászáróit. Az illetéktelen látogató ezek után kivágta az ingatlannal határos telek drótkerítését, melynek segítségével bejutott a szomszédos portára is. A férfi miután az ingatlan végében található tároló ajtaját kifeszítette, egy reszelőt vett magához, melynek segítségével a családi ház melléképületének ajtaján található lakatot letörte. A helyiségbe bejutva onnan egy körfűrészt, továbbá gázpalackot, míg a szomszédos széntárolóból egy elektromos kézi keverőt és egy női kerékpárt tulajdonított el.
Az ingatlanok tulajdonosai néhány órával később észlelték, hogy betörtek hozzájuk és rögtön értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások azonnal széleskörű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely néhány órán belül eredményre vezetett és elfogták a 38 éves ercsi tolvajt. A férfit előállítását követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, a sértetteknek pedig 2023. április 3-án délután visszaszolgáltatták az ellopott értékeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 11:24, kedd | Helyi

A Liberty Dunaújváros leállítja kokszoló kemencéit

A Liberty Dunaújváros megkezdi két kokszoló kemencéjének leállítását, amelyek egyre kevésbé hatékonyak, nehezen karbantarthatóak és veszteséget termeltek a piaci túltermelési kapacitások miatt

2024. Június 18. 11:15, kedd | Helyi

EMBERÖLÉS KÍSÉRLETE BELOIANNISZBAN

A Fejér vármegyei nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették.

2024. Május 29. 19:02, szerda | Helyi

Lázár János: meg fogjuk építeni az M8-as autópályát és a V0-ás vasúti körgyűrűt

Meg fogjuk építeni az M8-as autópályát és a V0-ás vasúti körgyűrűt, amely generációkra meg fogja oldani a dunaújvárosiak életét - jelentette ki az építési és közlekedési miniszter szerdai dunaújvárosi utcafórumán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.