Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 14. 00:00, csütörtök | Helyi sport
Forrás: DSTV

Nemzetközi játékvezetés

Nemzetközi játékvezetés

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottságának elnökét, Viszokai Lászlót érte az a megtiszteltetés, hogy a magyar delegációval tartson a Club Atlético de Madrid–FK Austria Wien Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre Madr

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottságának elnökét, Viszokai Lászlót érte az a megtiszteltetés, hogy a magyar delegációval tartson a Club Atlético de Madrid–FK Austria Wien Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre Madridba, mint tartalék-játékvezető.


Viszokai László pályája 2009 után kezdett el meredeken felfele ívelni, mikor FIFA asszisztenssé vált, ekkora már több tucat NB I-es és persze számtalan NB II-es mérkőzés állt mögötte. Mostanra pedig a legrangosabb futball kupában szerepelt honfitársaival együtt, akik a BL G-csoportjában a Club Atlético de Madrid–FK Austria Wien szerdai mérkőzésén feleltek a rendért, és fegyelemért. A küldöttség játékvezetői: Vad II. István. Asszisztensek: Albert István - Tóth II Vencel. Alapvonali játékvezetők: Bognár Tamás-Fábián Mihály. Tartalék játékvezető: Viszokai László.

A dunaújvárosi sporttárs kiváló körülményekről, és remek hangulatról számolt be utazása után. Azonban némi bonyodalom is támadt a reptéren, de fáradtságukat, és nehézségeket profi módon kompenzálták a vendéglátók: „Azért hogy az utazás fáradalmait „kiszedjék" a lábunkból biztosítottak másnapra egy masszőrt, aki kizárólag a játékvezetők rendelkezésére állt a mérkőzés előtt. Profi megoldás volt, hogy nem a csapatoktól kértek fel erre egy szakembert. Az öltözőnkben a hűtő izotóniás italokkal és gyümölcsökkel volt tele, ami nagyon jól szolgálja a felkészülést a mérkőzésre.”


A mérkőzés játékvezetői szempontból jól sikerült, mivel minden döntés – később is – jónak bizonyult: csupán két sárgalapot osztottak ki a mérkőzés folyamán, illetve egy büntetőre került sor. A jövőre nézve optimista az asszisztens, és reménykedik, hogy a jövőben is lesz lehetőség hasonlóan rangos mérkőzéseken segíteni: „Így, hogy sikeres volt a működésünk, bízunk a folytatásban. Idén még egy hasonló színvonalú összecsapásra számítunk, vagy a BL vagy az Európa Liga keretein belül - ahol ugye már a záró fordulók következnek.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: