Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2012. Október 12. 04:28, péntek | Helyi

Ünnep Makk Marciéknál

Ünnep Makk Marciéknál

A Béke városrészi bölcsőde 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuját a legkisebbek számára. Az évfordulót többnapos rendezvénysorozattal ünnepelték meg.

A Makk Marci nevet a dolgozók választották az intézménynek. A név kötelez: programjukban kiemelt hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, a helyes táplálkozásra, a mozgásfejlesztésre. Szerencsések, hiszen van tornaszobájuk és sószobájuk is.

Az ünnep napjait az egészség és az ősz jegyében szervezték. A délelőtt bensőségesen a kicsiké volt, ám délután már a szülőkkel együtt vehettek részt a különböző programokon. Az ételkóstolón az egészséges falatok, az őszi gyümölcsök gazdag kínálata várta őket, alkothattak az őszi termésekből, színes falevelekből, és elkészült Makk Marci teája is hársfavirág, citromfű és kakukkfű keverékéből, természetesen mézzel édesítve. Felkerültek a tablókra a múltat idéző képek, a gyerekek rajzaiból, s a gondozónők munkáiból kiállítás nyílt.

Bár a bölcsődék alapítványától is kapnak támogatást, nagyon örülnek, hogy a szülők mindenben partnerek, szívesen tesznek azért, hogy gyermekek mind egészségesebb és tartalmasabb napokat tölthessenek el a bölcsiben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.