Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2014. Február 07. 15:49, péntek | Helyi sport
Forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Február utolsó szombatján a Dunaújvárosi Főiskola Arénájába látogat a Magyar Női futsal válogatott, aki Oroszország csapatával vív majd meg.

Tavaly harmadik helyen zárt a moszkvai futsal tornán nemzeti keretünk, most itthon van lehetőség a szépítésre, mivel az oroszok könnyen léptek át rajtunk hazai környezetben. A lányok dinamikusak, lelkesek. Küzdeni tudásból és alázatból minden játékosom a maximumot adta, de van még bőven tanulnivalónk, sokat kell fejlődnünk, hogy megközelítsük a világelitet - említette a tornát követően Frank Tamás.
Majd a nyár végén változások történtek a vezetésben, így az eddigi kapitány helyére Sito Rivera érkezett Spanyol országból, hogy tovább vezesse a Női A csapat mellett a férfiakat is és az U21-es válogatott csapatot.
A magyar futsalnak ma sincs szégyenkeznivalója, nem vagyunk messze az európai élvonaltól, most annak érdekében teszünk lépéseket, hogy állandó tagjává váljunk az elitnek és rendszeres résztvevői legyünk a világversenyeknek – mondta el Vági Márton, az MLSZ főtitkára az augusztusi sajtótájékoztatón.

Reméljük jelentős szurkolói támogatás fogja segíteni a lányokat, így biztosan egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk 22-én, szombaton délután 17.30-tól a Dunaújvárosi Főiskola A épületében.

Hajrá Magyarok!

Fb

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 10. 12:46, vasárnap | Belföld

Több vonat menetrendeje változik a győri fővonalon

Több vonat közlekedését, menetidejét befolyásolja a győri fővonalon a havas időjárás - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

2023. December 10. 12:45, vasárnap | Belföld

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport 2023/2024-es menetrendje

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket - közölte közlekedési társaság az MTI-vel.

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. December 10. 07:53, vasárnap | Sport

Női kézilabda-vb - Elmaradt a bravúr, nem juthat nyolc közé a magyar válogatott

A magyar válogatott 26-22-re kikapott a svéd csapattól a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében szombaton.