Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Február 07. 15:49, péntek | Helyi sport
Forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Február utolsó szombatján a Dunaújvárosi Főiskola Arénájába látogat a Magyar Női futsal válogatott, aki Oroszország csapatával vív majd meg.

Tavaly harmadik helyen zárt a moszkvai futsal tornán nemzeti keretünk, most itthon van lehetőség a szépítésre, mivel az oroszok könnyen léptek át rajtunk hazai környezetben. A lányok dinamikusak, lelkesek. Küzdeni tudásból és alázatból minden játékosom a maximumot adta, de van még bőven tanulnivalónk, sokat kell fejlődnünk, hogy megközelítsük a világelitet - említette a tornát követően Frank Tamás.
Majd a nyár végén változások történtek a vezetésben, így az eddigi kapitány helyére Sito Rivera érkezett Spanyol országból, hogy tovább vezesse a Női A csapat mellett a férfiakat is és az U21-es válogatott csapatot.
A magyar futsalnak ma sincs szégyenkeznivalója, nem vagyunk messze az európai élvonaltól, most annak érdekében teszünk lépéseket, hogy állandó tagjává váljunk az elitnek és rendszeres résztvevői legyünk a világversenyeknek – mondta el Vági Márton, az MLSZ főtitkára az augusztusi sajtótájékoztatón.

Reméljük jelentős szurkolói támogatás fogja segíteni a lányokat, így biztosan egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk 22-én, szombaton délután 17.30-tól a Dunaújvárosi Főiskola A épületében.

Hajrá Magyarok!

Fb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a