Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2014. Február 07. 15:49, péntek | Helyi sport
Forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Női futsal nemzetközi mérkőzés a főiskolán

Február utolsó szombatján a Dunaújvárosi Főiskola Arénájába látogat a Magyar Női futsal válogatott, aki Oroszország csapatával vív majd meg.

Tavaly harmadik helyen zárt a moszkvai futsal tornán nemzeti keretünk, most itthon van lehetőség a szépítésre, mivel az oroszok könnyen léptek át rajtunk hazai környezetben. A lányok dinamikusak, lelkesek. Küzdeni tudásból és alázatból minden játékosom a maximumot adta, de van még bőven tanulnivalónk, sokat kell fejlődnünk, hogy megközelítsük a világelitet - említette a tornát követően Frank Tamás.
Majd a nyár végén változások történtek a vezetésben, így az eddigi kapitány helyére Sito Rivera érkezett Spanyol országból, hogy tovább vezesse a Női A csapat mellett a férfiakat is és az U21-es válogatott csapatot.
A magyar futsalnak ma sincs szégyenkeznivalója, nem vagyunk messze az európai élvonaltól, most annak érdekében teszünk lépéseket, hogy állandó tagjává váljunk az elitnek és rendszeres résztvevői legyünk a világversenyeknek – mondta el Vági Márton, az MLSZ főtitkára az augusztusi sajtótájékoztatón.

Reméljük jelentős szurkolói támogatás fogja segíteni a lányokat, így biztosan egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk 22-én, szombaton délután 17.30-tól a Dunaújvárosi Főiskola A épületében.

Hajrá Magyarok!

Fb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 22. 09:50, szombat | Sport

A győzelem tarthatja életben a magyarok nyolcaddöntős álmait

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

2024. Június 22. 09:48, szombat | Sport

Ukrán fordítás és győzelem a szlovákok ellen

Az ukrán válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a szlovákokat a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának második fordulójában, pénteken.

2024. Június 22. 09:47, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja

A német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja

2024. Június 22. 09:46, szombat | Belföld

Meteorológia: heves zivatarok alakulhatnak ki a délkeleti, keleti országrészben

Szombaton napközben elsősorban az ország délkeleti, keleti felén valószínű zivatarok kialakulása, és akár heves zivatarok is lehetnek - írta a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán péntek este.