Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Május 29. 15:01, hétfő | PR
Forrás: (x)

Nyári papucsok, amelyek nem hiányozhatnak a férfi ruhatárból

Nyári papucsok, amelyek nem hiányozhatnak a férfi ruhatárból

A férfi papucs már régóta nem az a lábbeli, amelyet kizárólag csak az uszodai klímához kötnek. A nyári ruhatár elválaszthatatlan elemeivé váltak, amelyek kiegészítik a férfiak laza és hétköznapi outfitjeit.

Bár korlátokat szabnak, sokkal több stíluslehetőséget adnak, mint gondolnád. A CCC összeállított egy mini áttekintést a legújabb trendekről, amelyben hétköznapi férfi papucsokat és olyan modelleket egyaránt találsz, amelyek nem hiányozhatnak a vakációra szánt poggyászból.

Férfi papucs – univerzális megoldás a forró napokra

Egyszer volt, hol nem volt, de bizony megesett, hogy a férfi strandpapucs csak a medencénél uralkodó gumicipőket juttatta eszünkbe. Egyszerűek, kicsit macerásak, meglehetősen kifejezéstelenek voltak, és minden bizonnyal elég távol álltak a legújabb divattrendektől. Inkább gyakorlati funkciójuk akadt, nem sok közük volt az esztétikához. Manapság a papucs a férficipők egyik fajtája, amely egyre nagyobb értékre és tiszteletre tesz szert. Nagyra értékeljük praktikus tulajdonságaikat, nem feledkezve meg arról sem, hogy divatstilizálási eszközként is remekül működnek, és kiválóan kiegészítik a nyári megjelenést. A férfi papucs egy kényelmes és rendkívül komfortos megoldás, amely a legmelegebb napokon is működik. Optimális szellőzést biztosít a lábnak, és kényelmesen átvezet minket nemcsak a félreeső úszómedencék, hanem a strandok és a nyaraló sétányok nyári zugaiban is. Ha még mindig meg vagy győződve arról, hogy a férfi papucs nem használható mindennapi lábbeliként, amely kiegészíti a városi stílusokat, akkor nagy tévedésben vagy, ezért szeretettel meghívunk, hogy fedezd fel a CCC férfi strandpapucs kollekció széles kínálatát, és győződj meg róla a saját szemeddel, hogy bizony manapság már új szelek fújnak a divatban.

Férfi strandpapucs és egyebek – praktikus cipők nyárra

A korszerű és a dizájner megoldásokat értékelő urak egyre szívesebben választják a fedett ujjakkal ellátott férfi papucsokat, amelyek tökéletesen kiegészítik a laza és lezser hétköznapokat. Az ikonikus Crocs modellek, amelyeket a CCC kínálatában is megtalálsz, tökéletesek erre a szerepre. Ez a fajta cipő nyugodtan használható férfi casual lábbeliként, amely tökéletes egy esti kiruccanáshoz a barátokkal, egy hétvégi grillezéshez vagy egy városon kívüli kiránduláshoz. Az üdülési felszerelések elválaszthatatlan elemei lesznek a férfi strandpapucsok vagy sport flip-flopok, amelyeket sokkal kevésbé lekötelező dizájn jellemez. Ha inkább a klasszikus és univerzális megoldásokra fókuszálsz, válassz férfi sportpapucsokat konzervatív színben és egyszerű formában. Fordíts különös figyelmet az adidas, a Reebok, a Champion vagy a Fila modellekre. Az eredetibb formákat kedvelő férfiak számára remek választás lehet a merész színekben pompázó férfi sportpapucs, mint például a Coqui modelljei.



Eredeti és formálisabb férfi papucsok – hogyan kell viselni a férfi papucsokat?

A férfi papucsoknak sok arca van, mindegyik kissé eltérő módon mutatja be pompáját. A klasszikus férfi strandpapucsok lesznek a legjobbak. Ha olyan megoldást keresel, amely pólóinggel és bermuda nadrággal elővarázsolja a mindennapi stilizáció sikkjét, válaszd az eredeti férfi papucsokat, fedett ujjakkal. Ugyanez a cipő jól használható bő vászonnadrághoz is. A klasszikus szabású, természetes bőrből készült férfi sportpapucsok univerzálisabbak lesznek. Könnyedén viselheted ezeket a lábbeliket egyszerű farmerrel vagy chinóval. Tökéletes outfit egy esti sétához a tengerparti sétányon, pont úgy, ahogy szeretjük!

Címkék: ccc, cipő, papucs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.