Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Április 16. 14:20, szombat | PR
Forrás: Katedra Nyelviskola Dunaújváros

Nyelvtanulás az interneten?

Nyelvtanulás az interneten?

Ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy. Talán a történelem folyamán soha nem volt ennyire igaz a mondás, mint a mai kitágult, felgyorsult világban. Ám épp ez okozza a nehézséget is. Kinek van ideje és pénze a közel négyszáz forintos benzin

Ez a fajta tanulási módszer gyógyírt jelenthet azok számára is, akik egyszerűen csak internetfüggők, netán ragaszkodnak ahhoz, hogy önmaguk osszák be idejüket, vagy egyszerűen csak gátlásosak, nem szívesen gyakorolnak sután mások előtt. Az internetes nyelvtanulás egyik jól bevált módszere a blended learning, mely ötvözi a hagyományos, tantermi órák előnyeit a távoktatás pótolhatatlan előnyeivel.

A résztvevők csoportos vagy egyéni szervezésben hagyományos nyelvi képzésben vesznek részt, vagy a nyelviskolában, vagy a vállalathoz kihelyezetten. A tanfolyami órákat kiegészíti egy távoktató csomag, amely lehetőséget ad arra, hogy a tanórákon kizárólag a személyes jelenléttel fejleszthető készségek, elsősorban a beszédkészség fejlesztése kerülhessen előtérbe.

Tulajdonképpen az unalmas részek átköltöznek az internetre. Mindenki kap egy belépő kódot a nyelviskola internetes felületére, ahol egy rendkívül sokrétű oktatócsomag várja.

A Macmillan kurzuskönyveire építve 49 tananyag (könyv) van feltöltve, amit egyrészt a tanár irányításával, másrészt saját ízlésünk szerint használhatunk. Akad itt szókincsfejlesztő, nyelvtani gyakorló, az íráskészség fejlesztésére is gondoltak a fejlesztők, de fellelhető az olvasásértéshez is gyakorlat csakúgy, mint a hallás utáni értéshez, vagy a kiejtés fejlesztésére.

A rendszer óriási előnye, hogy a tanár pontosan látja, ki mennyi időt töltött egy-egy feladattal, és milyen szinten oldotta meg, így testre szabhatja a kurzusokat az egyén fejlődésének megfelelően. A szorgalmasak akár a nap 24 órájában is gyakorolhatnak, amikor csak idejük, erejük és kedvük engedi.

Ráadásul a módszer még olcsóbb is, mint a hagyományos tantermi képzés. Kell ennél több?

Akit érdekel, keresse A KATEDRA Nyelviskolát. Minden további tudnivaló itt:

1 2 3 4

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat