Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Január 30. 07:26, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Nyílt napot tartanak a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen csütörtökön

Nyílt napot tartanak a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen csütörtökön

Online nyílt nappal várja az érdeklődőket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) csütörtökön, a programokat az egyetem Facebook-oldalán követhetik az érdeklődők délután 4 órától.

Az NKE tájékoztatása szerint a nyílt napon interjút láthatnak az érdeklődők Deli Gergely rektorral, az egyetem nemzetközi kapcsolatairól pedig Koller Boglárka nemzetközi rektorhelyettes ad tájékoztatást.

Az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar képzéseit Méhes Tamás oktatási dékánhelyettes mutatja be, a Víztudományi Kar képzéseiről Bíró Tibor dékán beszél, a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar képzéseit Szászi Gábor ezredes, oktatási dékánhelyettes ismerteti. A Rendészettudományi Kar képzéseiről Hautzinger Zoltán ezredes, oktatási dékánhelyettes, a Katasztrófavédelmi Intézet képzéseiről pedig Érces Gergő őrnagy, megbízott tanszékvezető tart előadást.

A nyílt napon egyetemi hallgatók mesélnek arról, milyen egy nap a Ludovika Campuson, a Bajai Campuson és a Zrínyi Campuson, a leendő hallgatóknak emellett virtuális túrákon is bemutatják az egyetemi kampuszokat. A képzések és az egyetemi sportélet bemutatása mellett egykori hallgatók is beszámolnak az egyetem elvégzése utáni életpályájukról.

A nyílt napon az érdeklődők Paplogó Editnek, az oktatási és tanulmányi iroda vezetőjének tehetik fel a felvételivel kapcsolatos kérdéseiket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk