Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Január 12. 10:39, hétfő | Helyi

OLCSÓBB, EGYSZERŰBB LEVELEZÉS DUNAÚJVÁROSI MÓDRA

OLCSÓBB, EGYSZERŰBB LEVELEZÉS DUNAÚJVÁROSI MÓDRA

Egy éves születésnapját ünnepli a dunaújvárosi sikervállalkozás, a Hibridlevél!

Több mint 35.000 kiküldött levél, közel 70.000 kinyomott oldal, több mint 350 ügyfél, és a számok egyre csak nőnek. Az itthon egy éve bemutatkozott szolgáltatás sikeresen halad előre a piacon.

A dunaújvárosi Hibridelvél Kft. egy évvel ezelőtt vezette be Magyarországon elsőként, technikai innovációját a hibridlevelet (www.hibridlevel.hu), amely az emailt és a postai levelet ötvözve leegyszerűsíti és felgyorsítja a levélfeladás folyamatát. A szolgáltatásnak köszönhetően nem kell a nyomtatással, borítékolással és sorban állással bajlódni. A levelek elektronikus úton kerülnek feladásra, és végül postai küldeményként érkeznek meg a címzettekhez.

„Amikor elkezdtük a fejlesztést, három európai országban láttunk hasonló megoldást: az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Olaszországban. Mi tavaly szeptemberben indítottuk el ezt a szolgáltatást. Úgy látjuk, hogy a közép-kelet-európai régióban csak most kezd éledezni ez a piac” – emlékezett vissza a kezdetekre Lénárt Balázs, fejlesztési vezető, és hozzátette, a cég középtávú tervei között szerepel, hogy regionális szereplővé váljanak.

Az elmúlt egy év statisztikai adatai és a szolgáltatás eredményei mindenképpen azt tükrözik, hogy a vállakozás valóban nagyon jó időzítéssel és eredményesen lépett be a hazai piacra.

Az ügyfelek száma egyre növekszik - hamar felfedezték a technikai újdonság előnyeit: innovatív, kényelmes, gyors és költéghatékony. Használata nem kötött mennyiségi limithez, már egészen kis mennyiségű levelezéstől hatékonyan használható egy egyszerű online regisztrációval. A legkisebb egyéni vállalkozóktól a legnagyobbakig, a Hibridlevél mára már több mint 350 ügyféllel büszkélkedhet, akik főként számlák, felszólító levelek és személyre szabott, direkt marketing levelek kiküldésére használják a Hibridlevelet.

Erdemények

több mint 35.000 elektronikus úton feladott levél
havonta duplázódó kiküldeményszám
közel 70.000 nyomtatott oldal
több mint 350 ügyfél


A Hibridlevél sikerességét nem csupán az ügyfelek, de a szakma, illetve a piac is elismeri és értékeli. Egy tavalyi innovációs pályázaton, az Invitel InnoMax Díjon, a közepes méretű, 20-69 fős cégek kategóriájában a Hibridlevél Kft./Milpress Kft. második helyezést ért el. További elismerés, hogy idén szeptembertől a Canon Magyarország felvette a Hibridlevelet a portfóliójába, és üzleti megoldásai között értékesíti.

“Bízom benne, hogy a Hibridlevél szolgáltatás a következő években fokozatosan átveszi a hagyományos levélküldés szerepét. Célunk, hogy a most születő hibridlevél piac meghatározó szereplőivé váljunk.” – nyilatkozott a jövőbeni tervekről Molnár Gergely a Hibridlevél Kft. ügyvezetője.


www.hibridlevel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.