Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 10. 09:00, vasárnap | Helyi

Olvasó-tudósítónk- Nagyné Berta Zsanett:Bababörze a moziba

Olvasó-tudósítónk-  Nagyné Berta Zsanett:Bababörze  a moziba

Jótékony célú bababörzét szereztünk kisbabás anyukáknak. A célunk az volt, hogy segítsünk a kórház gyermekosztályának a bevételből.

A szombati rendezvénynek a Dózsa mozi adott helyet, köszönjük nekik. Körülbelül húsz kismama és --papa jött össze, hogy megszabaduljon a kinőtt gyermekruháktól, s mellette még egy kis bevételre is tegyenek szert.

A babaruha-vásár mellett jótékony célunk is volt. A kórházban dolgoztam, amíg meg nem született a kislányom, s tudom, hogy minden apró segítségre szükség van. Különösen a beteg kisgyerekeknek. Így bilik és vérnyomásméről vásárlását szerettük volna az adományok értékesítéséből. Így egy standon a felajánlott játékokat bárki elvihette, s adománnyal fizethetett érte. Sajnos, esetenként annyit sem adtak érte, amennyibe került az az új játék. Így biliket tudunk venni,de vérnyomásmérőkre már nem futja. Ráadásul azok a vállalkozók, akiket megkerestem, vagy hitegettek , s visszarendeltek a kisbabámmal többször, hogy utána letagadhassák magukat, vagy egyszerűen elzárkóztak. Ez volt mégis a jobb és becsületesebb eljárás.

Összességében még sem vagyok elkeseredett, mert legalább a biliket meg tudjuk venni,s remélhetőleg a következő börze nagyobb sikerrel jár.

És ráadásul a kismamák jól érezték magukat, s sikeresen túl tudtak adni a kinőtt gyermekruhákon.

Így a többi között Tóthné Siba Eszter az Óvárosból két doboz ruhát is el tudott adni a börzén. Így a bevételből a hétéves Csenge ruhatára frissülhet fel.

Amennyiben tetszett Nagyné Berta Zsanett tudósítása, kérjük, szavazzon rá, hogy övé lehessen a 5.000 forintos utalvány. Várjuk továbbra is olvasó tudósítóink cikkeit, tudósítását. Osszák meg az Önön számára fontos történéseket velünk, és mi a megjelentett információk között a legolvasottabbakat minden hónapban 5000, 3000 és 1000 forintos Dunakupon-utalvánnyal jutalmazunk meg. Legyen a tudósítónk mail-címe: info@infodunaujvaros.huvaros.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.