Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 30. 13:45, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Orbán sajtófőnöke: a Miniszterelnökség október 19-én válaszolt Schiffernek

Orbán sajtófőnöke: a Miniszterelnökség október 19-én válaszolt Schiffernek

A Miniszterelnökség október 19-én elküldte a részletes választ az LMP-s Schiffer Andrásnak az Orbán Viktor kormányfőhöz intézett kérdésére.

A Miniszterelnökség október 19-én elküldte a részletes választ az LMP-s Schiffer Andrásnak az Orbán Viktor kormányfőhöz intézett kérdésére - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel, miután Schiffer András keddi sajtótájékoztatóján azt közölte: pártja beperli Orbán Viktort, miután a miniszterelnök a rendelkezésére álló 15 nap alatt nem adott választ a párt egyik hozzá intézett közérdekű adatkérésére.

Az LMP-s politikus felidézte, október 4-én jelentették be a kormány honlapján, hogy a lakosság tájékoztatása érdekében, előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel médiakampányt kell indítani. Ezt követően fordult közérdekű adatkéréssel a miniszterelnökhöz, akitől azt akarta megtudni, mi a médiakampány tárgya és mi a rendkívüli sürgősség oka.
"Nem történt határidő-túllépés, a Miniszterelnökség a részletes választ október 19-án elküldte Schiffer Andrásnak, elektronikus formában" - reagált Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az LMP-s képviselő szavaira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország