Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2014. Február 13. 16:54, csütörtök | Helyi
Forrás: DSTV

Orosz látogatás a Dunaferrben- DSTV videóval

Orosz látogatás a Dunaferrben- DSTV videóval

Az Oroszországi szakszervezet delegációja érkezett a vasműbe, akik részletes tájékoztatást kaptak a jelenlegi helyzetről, tulajdonosi viszonyokról és a Dunaferr-Vasas szakszervezetről.

Szerdán napközben az országos Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, Balogh Béla és a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, Mucsi Zoltán meghívására meglátogatta a Dunaferr Társaságcsoportot az Orosz Föderáció Bányászati és Kohászati Szakszervezet elnöke, Alekszej Bezimjanyik, és Alekszander Kulagin, nemzetközi titkár.
"Jó benyomásaim keletkeztek, megpróbáltam tájékozódni a szakszervezet itt végzett munkájáról. Azt tapasztaltam, hogy a munkavállalók részéről komoly érdeklődés folyik a szakszervezet tevékenysége iránt; a szakszervezet nagyon együttérzően és a gondokat vállalva működik. Természetesen megfogalmazódtak bizonyos aggályok is, mindazonáltal azt gondolom, hogy a szakszervezet illetve a munkavállalók között meg van az a bizalom, ami megteremti az alapot a megfelelő együttműködésre." – Árulta el Alekszej Bezimjanyik a DSTV-nek.

A találkozó mindkét fél számára hasznos és tanulságos volt és reménykednek, hogy a partneri kapcsolat a jövőben is megmarad.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 17. 14:03, vasárnap | Helyi

Szabadstrand nyílt Tiszabábolnán

A vízi turizmusnak, az ökoturizmusnak óriási a szerepe a dél-borsodi, tiszai települések életében, ezért is jelentős lépés, hogy Tiszabábolnán szabadstrandot nyitottak

2022. Július 16. 07:00, szombat | Helyi

Meghalt egy kisgyerek és nővére egy tűzijátékon Franciaországban

Egy 7 éves kisfiú és 24 éves nővére életét vesztette, további hét ember megsérült a francia nemzeti ünnep alkalmából csütörtök este rendezett tűzijátékon a nyugat-franciaországi Cholet-ban,

2022. Július 12. 18:46, kedd | Helyi

Ötéves csúcsot döntött az éves hazai áramfogyasztás tavaly

Magyarország villamosenergia-felhasználása 4,9 százalékkal emelkedett tavaly az előző évhez képest, ezzel ötéves csúcsot állított be