Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2014. Február 13. 16:54, csütörtök | Helyi
Forrás: DSTV

Orosz látogatás a Dunaferrben- DSTV videóval

Orosz látogatás a Dunaferrben- DSTV videóval

Az Oroszországi szakszervezet delegációja érkezett a vasműbe, akik részletes tájékoztatást kaptak a jelenlegi helyzetről, tulajdonosi viszonyokról és a Dunaferr-Vasas szakszervezetről.

Szerdán napközben az országos Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, Balogh Béla és a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, Mucsi Zoltán meghívására meglátogatta a Dunaferr Társaságcsoportot az Orosz Föderáció Bányászati és Kohászati Szakszervezet elnöke, Alekszej Bezimjanyik, és Alekszander Kulagin, nemzetközi titkár.
"Jó benyomásaim keletkeztek, megpróbáltam tájékozódni a szakszervezet itt végzett munkájáról. Azt tapasztaltam, hogy a munkavállalók részéről komoly érdeklődés folyik a szakszervezet tevékenysége iránt; a szakszervezet nagyon együttérzően és a gondokat vállalva működik. Természetesen megfogalmazódtak bizonyos aggályok is, mindazonáltal azt gondolom, hogy a szakszervezet illetve a munkavállalók között meg van az a bizalom, ami megteremti az alapot a megfelelő együttműködésre." – Árulta el Alekszej Bezimjanyik a DSTV-nek.

A találkozó mindkét fél számára hasznos és tanulságos volt és reménykednek, hogy a partneri kapcsolat a jövőben is megmarad.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:14, kedd | Helyi

Női vízilabda Eb - Huszonhárom fős kerettel kezdi a felkészülést a válogatott

Huszonhárom játékost hívtak meg a januári Európa-bajnokságra, valamint a februári világbajnokságra készülő bő keretükbe Mihók Attila és Cseh Sándor, a női vízilabda-válogatott társkapitányai.

2023. December 10. 12:46, vasárnap | Belföld

Több vonat menetrendeje változik a győri fővonalon

Több vonat közlekedését, menetidejét befolyásolja a győri fővonalon a havas időjárás - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.

2023. December 10. 12:45, vasárnap | Belföld

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport 2023/2024-es menetrendje

Vasárnaptól érvényes a MÁV-VOLÁN-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket - közölte közlekedési társaság az MTI-vel.

2023. December 10. 07:54, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: