Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Február 13. 16:54, csütörtök | Helyi
Forrás: DSTV

Orosz látogatás a Dunaferrben- DSTV videóval

Orosz látogatás a Dunaferrben- DSTV videóval

Az Oroszországi szakszervezet delegációja érkezett a vasműbe, akik részletes tájékoztatást kaptak a jelenlegi helyzetről, tulajdonosi viszonyokról és a Dunaferr-Vasas szakszervezetről.

Szerdán napközben az országos Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, Balogh Béla és a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke, Mucsi Zoltán meghívására meglátogatta a Dunaferr Társaságcsoportot az Orosz Föderáció Bányászati és Kohászati Szakszervezet elnöke, Alekszej Bezimjanyik, és Alekszander Kulagin, nemzetközi titkár.
"Jó benyomásaim keletkeztek, megpróbáltam tájékozódni a szakszervezet itt végzett munkájáról. Azt tapasztaltam, hogy a munkavállalók részéről komoly érdeklődés folyik a szakszervezet tevékenysége iránt; a szakszervezet nagyon együttérzően és a gondokat vállalva működik. Természetesen megfogalmazódtak bizonyos aggályok is, mindazonáltal azt gondolom, hogy a szakszervezet illetve a munkavállalók között meg van az a bizalom, ami megteremti az alapot a megfelelő együttműködésre." – Árulta el Alekszej Bezimjanyik a DSTV-nek.

A találkozó mindkét fél számára hasznos és tanulságos volt és reménykednek, hogy a partneri kapcsolat a jövőben is megmarad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:21, kedd | Helyi

Pénzügy-deviza-bankközi-forint

Devizapiac - Gyengült kedden a forint

2024. Július 16. 10:16, kedd | Helyi

Jégkorong Erste Liga - A dán élvonalból erősít a Dunaújváros

A dán élvonalból érkező Mikkel Jensennel erősíti meg keretét a jégkorong Erste Ligában érdekelt Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

2024. Július 12. 08:40, péntek | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.

2024. Június 25. 13:35, kedd | Helyi

ÁTVERÉS ÁTVERÉS HÁTÁN

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 33 rendbeli csalás elkövetése miatt folytatnak büntetőeljárást egy budapesti lakossal szemben.