Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Február 10. 23:55, hétfő | Helyi

Összefogás Mesterházy ellen

Összefogás Mesterházy ellen

Közleményben tudatta az Összefogás Párt, hogy névlopás miatt feljelenti Mesterházy Attilát.

"Szepessy Zsolt, az Összefogás miniszterelnök-jelöltje Mesterházy Attila MSZP-elnökhöz írt levelében udvarias hangon kérte a névlopás által kialakult helyzet tárgyalásos tisztázását. Erre a levélre unintelligens módon semmilyen válasz nem érkezett...

A baloldali pártok kampányfőnökei ezzel megmutatták, hogy más szemében a szálkát, de a sajátjukban a gerendát sem veszik észre. Szerintünk ez a kettős mérce tipikus esete. Az Összefogás nem akar szótlanul elmenni ekkora álszentség mellett és a baloldali párt összeállás példáját követve maga is feljelentést tesz az ügyészségen az őt ért név, szlogen, védjegy lopása és ezekkel összefüggően választási csalás miatt. Indoklásul szívesen követjük a baloldal érveit, hiszen véleményünk szerint hasonló a helyzet.

...

A régi pártok vezető emberei nem mutatnak megbánást, sőt, folytatják a választók megtévesztését. Csupa nagybetűvel írják, kiadványaikon ilyen-olyan szavakat biggyesztenek elé és mögé, de következetesen ÖSSZEFOGÁS-ként reklámozzák magukat és ÖSSZEFOGÁS-ként jelennek meg a médiában ezzel megtévesztik a választókat így kívánnak érdemtelenül szavazatokhoz jutni. Szerintünk viszont az Összefogás Párthoz köthető ‘összefogás’ főnév tulajdonnévként való használata hitelességi értékkel bír a hazai politikai piacon, amit a névlopás csorbít és csökkent. Ez ellen minden rendelkezésünkre álló jogi és politikai eszközzel tiltakoznunk kell és tiltakozni is fogunk.

Az Összefogás ezért szívesen tanul Szigetvári Viktortól és társaitól. Maga is feljelentést tesz az őt ért név, szlogen és védjegylopás, valamint az ezekkel összefüggő választási csalás miatt. Szepessy Zsolt az Összefogás miniszterelnök-jelöltje 2014.02.10-én délelőtti órákban személyesen nyújtja be feljelentését a Legfőbb Ügyészségen."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.