Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2022. Március 14. 18:12, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Oszlopnak ütközött, majd elhajtott, elfogták

Elfogták a rendőrök azt az ácsi férfit, aki eltiltás hatálya alatt több szabálysértést követett el.

A rendőrségre pénteken 8 óra 35 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Ácson, a Vasút soron éjszaka valaki nekihajtott egy oszlopnak. A járőrök a megadott címen járműről származó alkatrészdarabokat találtak, amik alapján megállapították a típusát – közölte a rendőrség.

Nem sokkal később a helyszín közelében meglátták a keresett autót és meg akarták állítani. A sofőr a rendőri jelzésnek nem tett eleget és nagy sebességgel elhajtott, majd a járművet Jegespusztán hátra hagyta. Az egyenruhások a kocsi vezetőjét rövid időn belül azonosították és a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították.

Kiderült, hogy az ácsi férfi kocsival közlekedett Ácson a Vasút soron március 10-én éjszaka. Haladása során a sebességet nem az út vonalvezetésének és minőségének megfelelően választotta meg ezért nekiütközött az úttest mellett lévő távközlési felsővezetéket tartó oszlopnak és elhajtott. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 22 éves férfit a Tatabányai Járásbíróság korábban a vezetéstől eltiltotta. Az elkövetett szabálysértések miatt ellene szabálysértési, míg járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Címkék: ács, baleset, oszlop

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 26. 12:32, hétfő | Belföld

Gulyás: a kormány partnerséget kínál az önkormányzatoknak

2022. Szeptember 26. 12:24, hétfő | Belföld

A hétvégén rendezik meg a 30. Európai Madármegfigyelő Napokat Magyarországon

A hétvégén rendezik meg a 30. Európai Madármegfigyelő Napokat Magyarországon (EMN), melynek során a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) mind a 19 megyében és Budapesten 61 helyszínen várja az érdeklődőket.

2022. Szeptember 26. 09:12, hétfő | Belföld

Ablaktisztítás közben zuhant ki egy nő a harmadik emeletről Siófokon

Siófokon, a Fokihegy városrészen, vasárnap délelőtt.

2022. Szeptember 26. 08:43, hétfő | Belföld

Illegális bevándorlás - Több mint 2200 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Péntektől vasárnapig 2269 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.